|
01.04.2024 09:05

Наймиліша учасниця “МастерШеф. Діти” Настя Ворона вийшла на зв’язок: де зараз та чим займається дівчина?

Наймасштабніший кулінарний проєкт України швидко знайшов вірних шанувальників, які слідкують за подіями на шоу. Напевно кожен глядач обирав улюбленця сезону та вболівав за його перемогу. Однією з учасниць першого сезону “МастерШеф. Діти” стала Настя Ворона, яка змогла зачарувати своєю миловидністю та добротою. Але час невпинний, і зараз Настя виросла з 8-річної дитини у 18-річну дівчину.

“Я прийняла участь у шоу “МастерШеф. Діти”, перший сезон. Якось так історично склалося, що після шоу ми з вами загубили один одного і ніхто не знав де я, що зі мною трапилося, як я виглядаю. І насправді я навіть не думала, що когось це цікавить”, – звернулася Настя до аудиторії.

Нещодавно, вона з’явилася у популярній соціальній мережі TikTok, де розповіла про своє нинішнє життя та поділилася спогадами про проєкт. Виявляється, зараз Настя живе в Іспанії, куди вимушено переїхала з Дніпра через повномасштабну війну.

Вона покинула кулінарію та майже не готує. Наразі, вона захоплюється психологією, маркетингом та езотерикою. Дівчина більше 4-х років займається створенням контенту та навчає цьому інших. На особистому фронті у дівчини також все добре. Вона має хлопця-іспанця та дуже щаслива у стосунках.

“Раніше основним моїм захопленням була кулінарія, але зараз я дуже рідко готую, мені це не дуже подобається. Зараз я більше цікавлюся психологією, маркетингом, контентом та езотерикою. І саме створенням контенту я займаюся професійно, вже 4 роки я працюю у цій сфері з клієнтами, а зараз ще й навчаю цьому моїх учнів”, – розповіла Ворона.