|
18.04.2024 14:39

Дружина Віталія Козловського показала ще одного його сина, який вже виріс і малює динозаврів малому (ФОТО)

Юлія Бакуменко, відома як дружина Віталія Козловського показала, як виглядає ще один син співака: хлопчику 9 років та вже доглядає за малим Оскаром.

Дружина знаменитого українського співака та захисника Віталія Козловського, Юлія Бакуменко показала у своєму Instagram ще одного сина чоловіка. На зазначеній фотографії, датованої 2015 роком, зображено обкладинку журналу, на якій Віталій та хлопчик Платон.

Якби не напис Юлії, підписники могли б подумати, що це старший рідний син Віталія Козловського та Оскар не їхній первісток, але Платон, якому зараз 9 років, є старшим хрещеним сином співака.

Юлія Бакуменко підписала світлину в Instagram, вказавши, що на обкладинці Платончік ще малий, а тепер вже виріс у дорослого красеня і вміє малювати динозаврів для їхнього синочка. Незважаючи на різницю у віці, Платон і Оскар вже товаришують між собою, та схоже, що похресник допомагає глядіти за синочком Віталія та Юлії.

Дружина Віталія Козловського показала ще одного його сина. Фото з Instagram @yuliabakumenko

“Таку фотосесію зробили у 2015 з похресником Платоніком. А тепер він вже дорослий красень і малює динозаврів для нашого синочка”.

Нагадаємо, що нещодавно відомий співак Віталій Козловський разом із дружиною вперше стали батьками та у них з’явився син, якого назвали Оскар. Співак розповів про їхнє бажання мати дітей ще до початку повномасштабного вторгнення.

Дружина Віталія Козловського показала ще одного його сина. Фото з Instagram @yuliabakumenko

Він дізнався про те, що стане батьком, коли був на полігоні тривалий час. Віталій зустрів своє маленьке дитятко практично особисто, оскільки разом з дружиною пройшов партнерські пологи.

Дружина Віталія Козловського показала ще одного його сина

Назвати свого малюка вони вирішили Оскаром. Це рішення було усвідомлене, оскільки саме в той час, коли народився хлопчик, Україна отримала престижну статуетку кінопремії, що стало обговорюваним у всьому світі.