Прийомний син Лілії Подкопаєвої поступив у престижний виш США: за рік навчання там можна дім купити

Лілія Подкопаєва поділилась зі своїми прихильниками чудовою новиною, її 18-річний прийомний син вступив до університету в США, де за навчання в ньому потрібно витратити кругленьку суму.

Олімпійська легенда і віддана мати Лілія Подкопаєва відзначила величезне досягнення свого прийомного сина, Вадима Нагорного. Цей талановитий юнак, якого вона взяла під своє крило ще у 2006 році, є студентом, який отримав можливість навчатися в одному з найпрестижніших університетів у Сполучених Штатах Америки.

Лілія Подкопаєва розповіла, що її прийомний син вступив до університету в США
Лілія Подкопаєва розповіла, що її прийомний син вступив до університету в США

Цьогоріч, Вадим Нагорний, щоб вступити до вишу писав есе, в якому він вирішив згадати свою рідну землю та досягнення своєї матері. Згодом син Лілії Подкопаєвої, Вадим Нагорний, здобув звання студента Технологічного інституту Джорджії, обравши для себе напрямок у промисловій інженерії. Після року наполегливої підготовки та величезних зусиль, Вадим заслужено отримав це місце.

Лілія Подкопаєва розповіла, що її прийомний син вступив до університету в США
Лілія Подкопаєва розповіла, що її прийомний син вступив до університету в США

Про цей успіх свого сина Лілія Подкопаєва повідомила своїх підписників у соціальних мережах. Вона не приховувала своєї гордості та радості від досягнень Вадима, який продемонстрував високий рівень академічної підготовки. За рік навчання там можна здобути знання, які не лише підготують його до кар’єрного росту, а й відкриють шлях до неймовірних можливостей у цій галузі.

Що стосується матеріальних можливостей, то зазначимо, що за рік навчання в Georgia Institute of Technology потрібно витратити кругленьку суму коштів, за яку можна було б придбати цілий будинок. Вартість навчання для громадян країни та резидентів коштує 32 876 тис. доларів за рік.

Лілія Подкопаєва розповіла, що її прийомний син вступив до університету в США
Лілія Подкопаєва розповіла, що її прийомний син вступив до університету в США

Таким чином, історія успіху сина Лілії Подкопаєвої, Вадима Нагорного, є прикладом того, як наполегливість, талант і підтримка близьких можуть перетворити мрії в реальність. Його досягнення в навчанні та професійному зростанні свідчать про те, що навіть найвищі вершини досяжні, якщо вірити у себе та працювати наполегливо.

Схожі статті

34-річна Наталка Денисенко пригадала, як Андрій Федінчик покинув заради неї дружину: “Мені соромно”

Наталка Денисенко зізналася, що дуже соромилася своїх почуттів, проте не змогла стриматися та зізналася чоловікові у коханні. Жінка не очікувала взаємності від Андрія Федінчика.

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.