|
23.04.2024 19:40

Слава Камінська засвітила обручку з величезним каменем: не діамант, а справжнісінька каменюка (ФОТО)

Відома українська співачка Слава Камінська хвилювала мережу новим кадром, на якому постала з коштовною обручкою. Скільки коштує така прикраса?

Відома українська співачка слава Камінська ніколи не приховувала своєї виключної любові до розкоші та елітного образу життя. Зірка охоче хизується дорогими сумками, коштовностями, брендом одягом, тощо, і так само раніше могла собі дозволити вдома штат прислуги, якісний відпочинок, інвестиції у власну творчість.

Звичайно, після еміграції до Нідерландів артистка відчула на собі усі складнощі життя людини, яка тільки-но перебралася за кордон. Камінська зокрема жалілася, що не може впоратися самостійно зі своїми дітьми, адже звикла, що за ними дивляться няньки.

Слава Камінська похизувалася на фото розкішною обручкою

Слава Камінська похизувалася на фото розкішною обручкою

Однак, життя артистки налагоджується, і це помітно навіть з її контенту на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Наприклад, нещодавно вона опублікувала нову фотографію, на якій показала розкішно прикрасу, що знаходилася на її безіменному пальці. Особливість обручки полягала в тому, що на ній красувався не просто дорогоцінний камінь, а справжній кругляк.

Якщо це діамант, то коштує така прикраса дуже немало, і вартістю може прирівнюватися до вартості автівки. Але в якої насправді якості дана обручка залишається загадкою, адже Слава Камінська не розповідала про неї абсолютно нічого.

Але також вельми цікавим залишається той факт, що він знаходиться саме на безіменному пальці, що може говорити про проведені заручини чи навіть весілля.

Слава Камінська похизувалася на фото розкішною обручкою

Нагадуємо, що декілька років тому Слава Камінська розійшлася зі своїм чоловіком Едгаром Камінським. Офіційною причиною для розлучення стало погіршення взаємин всередині сім’ї, хоча хірург говорив про те, що покинув дружину через її захопленість пластикою.

Натомість співачка наполягала, що насправді я вишлю зіпсувало жінки в її родині. Як саме вони це зробили, вона не зізнавалася.