|
25.04.2024 15:43

Була чарівною: як виглядала під час вагітності Лідія Таран – носила під серцем дівчинку від Доманського

16 років тому знаменита українська телеведуча Лідія Таран народила прекрасну дівчинку, яка отримала ім'я Василина. До сьогодні вона залишається єдиною спадкоємицею зірки.

Роман Лідії Таран та Андрія Доманського свого часу став великим сюрпризом для публіки. Здавалося, що це справжній подарунок для фанатів, адже обидва неймовірно красиві, харизматичні, успішні, і склали таку неймовірну пару, на яку хочеться дивитися знову і знову.

Але дані стосунки були ускладнені багатьма нюансами. Мова йшла як про небажання Лідії Таран входити у сім’ю Андрія, так і позицію Доманського щодо відмови від одруження.

Лідія Таран показала, як виглядала під час своєї вагітності

Лідія Таран показала, як виглядала під час своєї вагітності

Тим не менш, вони активно фотографувалися разом для гляньтів, демонстрували своє щастя і розповідали в інтерв’ю, як виглядає їхній побут. Незабаром Лідія народила від телеведучого дочку, але навіть вона не стала причиною для укладення офіційного шлюбу. А вже через деякий час шоумен вирішив, що ця історія має закінчитися.

Причиною стало бажання Лідії брати участь у проєкті танцювального характеру. Журналіст нібито не стерпів того, що Таран буде у близькому контакті з іншим партнером.

Лідія Таран показала, як виглядала під час своєї вагітності

Ще не так давно в пресі з’являлися фотографії, на яких Лідія вже була в положенні, і ось стає відомо, що між ними все закінчено, а причину тому банально різні погляди на професійну діяльність та просування в шоу-бізнесі.

Майже одразу Андрій знайшов заміну своїй коханій, і на цей раз одружився з жінкою на ім’я Марина. Від неї у нього також з’явилися діти, і в цілому йому довелося виховувати аж шестеро дітей — п’ятьох своїх та пасинка.

Лідія зізнавалася, що була вимушена підтримувати зв’язок з телеведучим заради доньки, але коли вона підросла ця необхідність відпала і вони повністю розірвали зв’язок. Також Таран зізнавалася, що їй не хотілося комуніцюювати з колишнім.

Зараз обидва знаходяться за кордоном: Лідія Таран емігрувала до Франції разом з дочкою, а Андрій Доманський перебуває в Прибалтиці, втім, його точне місцезнаходження невідоме.