Чому Лідія Таран виховує дочку Василину одна і де подівся її батько Андрій Доманський

Лідія Таран і Андрій Доманський прожили в цивільному шлюбі п'ять років. Наслідком їхнього кохання стала дочка Василина.

Лідія Таран – чи не наймиліша ведуча на українському телебаченні. Однак в особистому житті красивій білявці не надто пощастило.

Яскрава ведуча «ТСН», «Я люблю Україну» і «Сніданок з 1+1» не була офіційно одружена, але встигла стати мамою чарівної дочки Василини. Дівчинку Лідія виховує фактично сама, батько Андрій Доманський мало бере участь у вихованні доньки.

Лідія Таран
Лідія Таран

А почалася ця історія під час роботи Лідії на «Новому каналі». Тоді дівчина і познайомилася з красивим, веселим і харизматичним колегою Андрієм Доманським. Однак на той час красень був одружений. Лідія категорично не хотіла заводити стосунки із чужим чоловіком, тому довгий час між ведучими була просто симпатія. І тільки після того, як Андрій розлучився з першою дружиною Юлією, Лідія почала з ним зустрічатися.

Красень і ловелас Доманський так і не покликав чарівну білявку під вінець. Причин ніхто так і не назвав. Пара прожила в цивільному шлюбі з 2005 до 2010 року, після чого молоді люди розбіглися. В 2007 році в них  народилася дочка Василинка. Після розриву з Таран Андрій Доманський знову одружився, і завів у новому шлюбі ще двох дітей (всього їх у зірки телебачення шестеро).

Лідія каже, що анітрохи не шкодує про проведені разом з Доманським роки. Адже вона отримала з цих стосунків життєвий досвід, і головний дарунком долі для неї стала їхня спільна дочка, 13-річна Василина.

“Результатом нашого союзу — ​донькою Василиною — ​я задоволена,” – зізнається ведуча.

Варто зазначити, що між Таран і Доманським стала інша жінка, через що вони і розійшлися. Тепер єдине, що у них є спільного – це дочка.

Лідія в одному з інтерв’ю зізнавалася, що довгий час почувалася винною перед дочкою за те, що її батько не живе з нею під одним дахом. Однак зараз впевнена: все, що не робиться, на краще.

Лідія Таран і Андрій Доманський
Лідія Таран і Андрій Доманський

Багатодітному батькові важко приділяти увагу всім численним нащадкам. В одному з інтерв’ю шоумен зізнався, що побудувати близькі стосунки з усіма дітьми йому не вдалося, тому що його старші з ним не живуть.

«Василинка спілкується зі мною не так часто, як молодші дочки. Однак я впевнений: прийде момент, коли їй знадобиться батьківський погляд на життя і порада. Тоді її справи будуть у мене в пріоритеті», – розповів ведучий.

Однак Лідія не скаржиться на те, що Андрій поганий батько. Навпаки, розказує, що він організовує розваги для Василинки, а іноді тішить аж занадто дорогими подарунками.

Лідія Таран з дочкою Василиною
Лідія Таран з дочкою Василиною

Проте, вихованням дівчинки Лідія займається фактично самостійно. Телеведуча  не сувора мама, але й зовсім без контролю дочку не залишає.

Лідія каже, що на ніч забирає у Василинки гаджети, тому що дівчинка полюбляє пропадати в соцмережах.

Загалом кровиночкою ведуча задоволена: дівчинка спокійна, розсудлива, мудра. Має купу захоплень і з радістю після школи спішить в школу мистецтв, де займається вокалом, грою на фортепіано, танцями і гімнастикою. Також дівчинці подобається робота мами, і вона навіть одного разу брала участь в її програмі.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.