“Більше не дитина”: Лідія Таран показала 16-річну доньку Василину від Доманського: вже має французький шарм

Знаменита українська телеведуча Лідія Таран потішила своїх фанатів свіжим знімком, на якому показала, як виглядає її єдина дочка Василина Доманська.

Красуня Василина Доманська народилася наприкінці двотисячних. Її народження стало результатом роману двох популярних українських ведучих Лідії Таран та Андрія Доманського.

На той момент обидва не збиралися вступати у шлюб, були зосереджені на кар’єрі і мали завидні доходи. Андрій Доманський закохався у свою колегу одразу після розлучення з дружиною Юлією. Вже тоді в нього було двоє дітей. Втім, навіть поява маленької дочки не змусила його переглянути своє ставлення до шлюбу. Андрій вважав, що більше не одружиться.

Лідія Таран показала 16-річну доньку Василину

Чому Лідія ТАран не змогла нікого покохати після Доманського
Лідія Таран показала 16-річну доньку Василину

Вже через декілька років він зустріне красуню Марину, яка зможе переконати його. Чоловік пішов сім’ї, залишивши Лідію з дочкою. І саме у цих стосунках Доманський пізніше зрозуміє, що втратив багато часу, який міг би провести разом з дітьми і взявся його надолужувати. Заради дитини Лідія досить довго спілкувалася з Андрієм, але коли Василина підросла, повністю обірвала з ним зв’язок.

Втім, час минає неймовірно швидко і Василині вже 16. Нещодавно Лідія оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову фотографію, на якій показала, як зараз виглядає її вже доросла спадкоємиця.

“Її sweet sixteen, 16! О 6-й ранку в поїзді на роботу та навчання. Василина більше не дитина. Вона брюнетка, сама тягне друзів у гори і взагалі вдає, що доросла. Підступна мама, якій 16 уже стукнуло кілька разів, робить вигляд , Що так і є … Але навіть цю мить не зупинити, а у мене сьогодні день 2 вічних материнських питань: за що мені таке щастя? І чого так швидко? Ви теж десь так почуваєтеся, коли пташенята вже розправляють крильця на виліт з гнізда?”

Зараз дівчина живе зі своєю матір’ю у Франції. Телеведуча евакуювалася з дочкою майже одразу після повномасштабного вторгнення і до сьогодні залишається в Європі. Францію сімʼя обрала тому, що Лідія Таран вивчає французьку і захотіла поглибше її вивчати і використати цю можливість. Ба більше, зірка навіть вступила до університету.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.