“Я не хочу в це вірити”: Слава Камінська розповіла про смерть близької людини і вразила прощальним зізнанням

Слава Камінська поділилася сумною новиною щодо близької людини та публічно попрощалася з нею. Що їх пов'язувало та які обставини? Артистка розповіла про свої почуття.

Усі ці 2 роки Слава Камінська перебуває в Нідерландах разом зі своїми дітьми, подругами та близькими людьми. Спочатку співачці було дуже важко адаптуватися до нових реалій. Зокрема, вона скаржилася на те, що в неї немає помічників по догляду за домівкою, нянь, і все це стало для неї проблемою.

Пізніше на співачку чекали зіткнення зі своїми співвітчизниками на рахунок мови. Слава не хотіла змінювати свій репертуар, але врешті-решт все ж таки спробувала після численних суперечок з власними слухачами. І хоча Камінська по мінімуму говорить про події на її батьківщині, інколи нагадує про те, що і її близькі захищають Україну.

Слава Камінська розповіла про особисту втрату близької людини

Слава Камінська показала, як виглядає із зайвими кілограмами
 Слава Камінська розповіла про особисту втрату близької людини

І нещодавно стало відомо про смерть однієї такої людини. Артистка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram публікацію-прощання, в якій зізналася, що до останнього сподівалася на фальшивість повідомлення щодо смерті свого близького друга.

Вона додала велику кількість різноманітних кадрів, на яких вони поставали у різні часи та за різних обставин, але завжди щасливі та веселі. Камінська додала, що не хоче вірити у смерть друга, і також зізналася, що в неї просто не вистачає слів, аби описати свій стан.

Безсумнівно, підписників артистки ця новина дуже засмутила, і вони взялися виражати свої співчуття.

Нагадуємо, що 2 роки тому скандал також поирапив колишній чолоовік зірки. Едгар Камінський виїхав з України, чим викликав шквал негативу на свою адресу. З’являлась навіть інформація про вивіз медичного обладнання, але Слава дану інформацію спростувала і намагалася усіма можливими способами захистити екс-благовірного.

Зараз вони прекрасно спілкуються між собою, а Едгар регулярно навідується до дітей.

Схожі статті

Який спадок отримає єдиний син Софії Ротару? Маєток, кілька квартир і це ще не все

Легенда української естради Софія Ротару за роки кар'єри заробила чимало нерухомості і зможе передати своїй сім'ї не тільки маєток. Що заробила для своєї родини співачка?

Думала піти через гроші, а пішла через іншу жінку: Камалія Захур розкрила причину розлучення

Як з'ясувалося, у сімейному житті Камалії та Мохаммада Захура було не все так гладко і одного разу співачка навіть намагалася покинути мільярдера. Що стало справжньою причиною розлучення?

Наталія Могилевська розповіла про розлучення і зізналася, що стало причиною

Наталія Могилевська розповіла про завершення шлюбу і зізналася, що стало причиною. Артистка неодноразово стикалася з цим, і це не стало для неї сюрпризом.

Не змогла дати йому все: Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої

Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої, але чому? Особиста справа зіркового подружжя раптом вийшла назовні через телеведучого.

Вже як 5 місяців: щаслива Надя Дорофєєва зробила довгоочікувану заяву

Шанувальники, які з інтересом спостерігають за сімейним життям Надії Дорофєєвої та Міши Кацурина, з'явилася нова тема для обговорення, після того, як співачка зробила відверте визнання.

“Я готова..”: дружина Романа Сасанчина натякнула на розлучення – реакція чоловіка

Дружина наймолодшого переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина повідомила, що ухвалила рішення, після якого її життя кардинально зміниться. Невже Іванна остаточно зважилася на розлучення?