Вже як 5 місяців: щаслива Надя Дорофєєва зробила довгоочікувану заяву

Шанувальники, які з інтересом спостерігають за сімейним життям Надії Дорофєєвої та Міши Кацурина, з'явилася нова тема для обговорення, після того, як співачка зробила відверте визнання.

Співачка Надія Дорофєєва та ресторатор Міша Кацурін сьогодні є однією з найбільш обговорюваних пар в українському шоубізнесі. Шанувальники з цікавістю стежать не лише за їхньою творчістю та новими проектами, а й за всіма поточними подіями, що відбуваються у їхньому житті.

Надя Дорофєєва показала співочі таланти доньки Міші Кацуріна
Надя Дорофєєва показала співочі таланти доньки Міші Кацуріна

Так, напередодні артистка зробила заяву, яка сколихнула бурхливу реакцію в Мережі. Надя повідомила, що вже упродовж п’яти місяців майже не їсть солодке. Мета – значно скоротити вживання цукру у своєму щоденному раціоні. У коментарі Надя зізналася, що перші два тижні їй було дуже важко, але потім вона звикла і тепер у кожному десерті вона відчуває надлишок цукру. Однак повністю відмовлятися від солодощів Дорофєєва не стала і щотижня влаштовує “розвантажувальні дні”. Співачка зізналася, що протягом шести днів вона ретельно обмірковує, який десерт їй з’їсти “у день солодкого”, який чекає як справжнє свято. На завершення посту артистка зізналася, що дуже пишається собою.

Щойно публікація Наді з’явилася в Інстаграм, шанувальники розпочали бурхливе обговорення. Багато хто підтримав артистку і ділився власним досвідом. Деякі були дещо стурбовані – чи не призведе “експеримент” Дорофєєву до розладу харчової поведінки. А поки що в Мережі обговорюють заяву співачки, вона продовжує постити ролики, на яких її чоловік – ресторатор та фуд-блогер Михайло Кацурін ділиться рецептами оригінальних страв.

Надя Дорофєєва несподівано розкрила цікавий факт про себе
Надя Дорофєєва несподівано розкрила цікавий факт про себе

“Ну що він витворяє знов”, – підписала ролик Дорофєєва.

Нагадаємо, що Михайло Кацурін та Надя Дорофєєва одружилися у 2023 році. До цього обидва були одружені. Надія з відомим співаком – Володимиром Дантесом, Михайло – з блогеркою та засновницею бренду одягу Дашею Кацуріною. Пізніше парочки просто “обмінялися” партнерами. Як відомо, екс-чоловік Наді Дорофєєвої зараз мешкає з колишньою дружиною Кацуріна.

Схожі статті

Думала піти через гроші, а пішла через іншу жінку: Камалія Захур розкрила причину розлучення

Як з'ясувалося, у сімейному житті Камалії та Мохаммада Захура було не все так гладко і одного разу співачка навіть намагалася покинути мільярдера. Що стало справжньою причиною розлучення?

Наталія Могилевська розповіла про розлучення і зізналася, що стало причиною

Наталія Могилевська розповіла про завершення шлюбу і зізналася, що стало причиною. Артистка неодноразово стикалася з цим, і це не стало для неї сюрпризом.

Не змогла дати йому все: Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої

Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої, але чому? Особиста справа зіркового подружжя раптом вийшла назовні через телеведучого.

“Я готова..”: дружина Романа Сасанчина натякнула на розлучення – реакція чоловіка

Дружина наймолодшого переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина повідомила, що ухвалила рішення, після якого її життя кардинально зміниться. Невже Іванна остаточно зважилася на розлучення?

Ектор Хіменес-Браво залишив “МастерШеф” і виїхав з Києва: хто займе його місце

Головний суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво залишив колег - Ольгу Мартиновську та Володимира Ярославського і виїхав у гори, щоб упорядкувати свої думки. Хто склав йому компанію?

“Моя дівчинка”: В’ячеслав Узелков вперше показав наречену – як виглядає кохана боксера

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков більше не може приховувати свого щастя і нарешті показав романтичне фото із жінкою, з якою хоче прожити решту свого життя.