Близько до серця і точно не впаде: Оля Полякова показала, куди поклала мікрофон

Щоб піти у відрив разом із своїми прихильниками, Оля Полякова поклала свій мікрофон у найсокровенніше місце на своєму тілі. Глядачі були здивовані побаченим.

Позитивна співачка Оля Полякова, яку тепер ще й почали називати жінкою-вогонь, показала, куди вона кладе мікрофон під час своїх концертів. Коли все доходить до того, що їй потрібні дві руки для того, щоб іти у відрив разом із своїми глядачами, то Оля Полякова запихає свій мікрофон до свого бюстьє. Раніше за співачкою такого не помічали, але і це сталося. Як саме Оля Полякова і куди кладе свій мікрофон, вона показала на відео в своїй stories у соцмережі Instagram.

Як відомо, співачка Оля Полякова має концертні костюми, які чимось схожі на ті, що були в історичному серіалі у Ксени принцеси-воїн. Але в української знаменитості, вони просто трішки більш сучасні, гарні (різнокольорові) та нові. І от навіть в цей костюм у своє бюстьє їй вдалося поставити мікрофон так, щоб він міцно тримався, не випав і не впав, поки вона витанцьовує разом із своїми прихильниками. Курйози з мікрофоном у співачки були й раніше. Наприклад, під час попереднього гастрольного туру вона так піддалася емоціям і віддалася тій пісні, яку виконувала, що прямо на сцені впустила свій мікрофон. При цьому, вона зробила вигляд, що нічого не сталося, просто підняла його і продовжила співати далі.

Оля Полякова показала, куди кладе мікрофон під час концертів
Оля Полякова показала, куди кладе мікрофон під час концертів

Крім цього, сьогодні, 11 жовтня, вийшла нова пісня Олі Полякової “Жінка з цікавим минулим”. Співачка розповіла, що цей сингл вийшов завдяки тим всім історіям, які писали жінки про своє життя у коментарях до програми “Дорослі дівчата”, яку Оля Полякова вела разом із відомою телеведучою Машею Єфросиніною.

“Я вклала в цю композицію всю глибину почуттів та досвіду, якими ви зі мною поділилися”, – пояснила Оля Полякова.

Пост із цією піснею вже набрав більше 10 000 вподобайок, 180 коментарів і більше 250 поширень в Instagram.

Схожі статті

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.

55-річна Надія Матвєєва показала, що робить із кучерями, щоб вони не були як мочалка

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва має розкішну кучеряву шевелюру, з якою не так легко впорається у домашніх умовах, тому зірка звертається до допомоги фахівців.