Тепер все змінилося: мільярдер Захур розповів про нову кохану – що відбувається в особистому житті Камалії

Останні надії фанатів про возз'єднання однієї з найуспішніших і найкрасивіших пар в українському шоубізі Камалії та мільярдера пакистанського походження Мохаммада Захура повністю зруйнувалися.

Після того, як співачка Камалія оголосила про розлучення зі своїм впливовим чоловіком – мільярдером пакистанського походження Мохаммадом Захуром, багато шанувальників пари сподівалися, що подружжя подолає кризу у відносинах і знову возз’єднається. Однак, незважаючи на те, що пара часто з’являлася на публіці разом, і здавалося, що між ними все, як і раніше, після останнього інтерв’ю Захура та Камалії, стало зрозуміло, що їхній шлюб остаточно перестав існувати.

Чоловік Камалії мільярдер Захур заговорив про нову кохану
Чоловік Камалії мільярдер Захур заговорив про нову кохану

Так, відповідаючи на запитання журналістів “Люкс ФМ”, Захур вперше заговорив про нову кохану. Як з’ясувалося, у житті мільярдера нова жінка поки не з’явилася, проте щодо нового чоловіка у житті колишньої дружини – співачки Камалії чоловік не впевнений. Схоже, Мохаммада це вже більше не цікавить.

“Я не знаю. У мене точно немає. У мене не бувало там, і в неї теж, я думаю, що нічого поки що. Але я не знаю”, – зізнався Захур.

Таке саме питання поставили Камалії. Співачка, на відміну від свого колишнього чоловіка, була більш балакучою і зізналася, що після розставання із Захуром не обділена чоловічою увагою і вже неодноразово отримувала пропозиції про заміжжя. Проте, поки що Камалія психологічно не готова до нових відносин.

Чоловік Камалії мільярдер Захур заговорив про нову кохану
Чоловік Камалії мільярдер Захур заговорив про нову кохану

“Я думаю, що потрібен час на видих”, – зізналася артистка.

Хоча, трохи інтриги в розмові все ж таки було. Як з’ясувалося, артистка віддає перевагу брюнетам із східною ноткою у зовнішності. Втім, у цьому немає нічого дивного, адже близько 20 років вона була одружена саме з таким чоловіком.

Зазначимо, що шлюб Мохаммада Захура та українки Наталії Шмаренкової (Камалії) тривав рівно 20 років, 10 із яких співачка намагалася завагітніти. Коли в сім’ї народилися дві чарівні дівчинки – Арабелла та Мірабела Зазначимо, що шлюб Мохаммада Захура та українки Наталії Шмаренкової (Камалії) тривав рівно 20 років. Це була дуже красива історія кохання, однак, у 2023 році вона завершилася.

Схожі статті

Який спадок отримає єдиний син Софії Ротару? Маєток, кілька квартир і це ще не все

Легенда української естради Софія Ротару за роки кар'єри заробила чимало нерухомості і зможе передати своїй сім'ї не тільки маєток. Що заробила для своєї родини співачка?

Думала піти через гроші, а пішла через іншу жінку: Камалія Захур розкрила причину розлучення

Як з'ясувалося, у сімейному житті Камалії та Мохаммада Захура було не все так гладко і одного разу співачка навіть намагалася покинути мільярдера. Що стало справжньою причиною розлучення?

Наталія Могилевська розповіла про розлучення і зізналася, що стало причиною

Наталія Могилевська розповіла про завершення шлюбу і зізналася, що стало причиною. Артистка неодноразово стикалася з цим, і це не стало для неї сюрпризом.

Не змогла дати йому все: Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої

Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої, але чому? Особиста справа зіркового подружжя раптом вийшла назовні через телеведучого.

Вже як 5 місяців: щаслива Надя Дорофєєва зробила довгоочікувану заяву

Шанувальники, які з інтересом спостерігають за сімейним життям Надії Дорофєєвої та Міши Кацурина, з'явилася нова тема для обговорення, після того, як співачка зробила відверте визнання.

“Я готова..”: дружина Романа Сасанчина натякнула на розлучення – реакція чоловіка

Дружина наймолодшого переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина повідомила, що ухвалила рішення, після якого її життя кардинально зміниться. Невже Іванна остаточно зважилася на розлучення?