Можна і не бути в ідеальній формі: Лілія Ребрик зі стилістами показала, як красиво приховати недоліки фігури

Ведуча та актриса Лілія Ребрик, яка нещодавно стала мамою втретє, наочно показала, як можна за допомогою одягу приховати тимчасові вади фігури. Вийшло дуже стильно!

15 березня 2024 року зірка телеканалу “Дом” ведуча та актриса Лілія Ребрик втретє стала мамою, а вже за кілька тижнів зірка з’явилася на роботі та провела свій перший після пологів ефір. З того часу Ребрик регулярно з’являється в студії, де демонструє неймовірно стильне вбрання, яке ідеально підкреслює її жіночні форми.

Лілія Ребрик з'явилася в студії у незвичайній рожевій вишиванці
Лілія Ребрик з’явилася в студії у незвичайній рожевій вишиванці

У своєму останньому інтерв’ю kp.ua. Лілія зізналася, що поки що вона ще не в тій формі, в якій хотіла себе бачити, але ставиться до цього дуже спокійно. Зірка вважає, що може собі зараз дозволити мати неідеальні параметри, бо нещодавно народила та годує маленьку дочку. Тим більше, що чоловік Андрій Дикий постійно каже, що вона вродлива.

“Та хіба у фігури щастя? Ще встигну й до ідеальної форми прийти, якщо захочу”, – зізнається Лілія.

А поки що дрібні недоліки фігури Ребрик разом із стилістами приховує за допомогою одягу. Виходить дуже гарно! Так, на останніх ефірах Лілія з’являлася у студії у сукні комбінації білого та блакитного кольорів, зверху яких одягала або прозорий светр-сіточку, або яскраву об’ємну сорочку в тон.

Лілія Ребрик показала, як красиво сховати недоліки фігури
Лілія Ребрик показала, як красиво сховати недоліки фігури

Доповнили образ туфлі на невеликій шпильці бежевого відтінку. Завершенням аутфіту були красиві укладання та бездоганний макіяж.

Лілія Ребрик показала, як красиво сховати недоліки фігури
Лілія Ребрик показала, як красиво сховати недоліки фігури

Хто тепер скаже, що Ребрик має неідеальні форми? У тому ж інтерв’ю Лілія каже, що як тільки почуватиметься некомфортно, то легко скине 1-2 кг. А якщо все її влаштовуватиме, то залишатиметься такою. Знаменитість також зазначила, що дуже важливо, як почувається людина і худнути треба виключно для здоров’я, а не для того, щоб комусь сподобається.

“Не цим має бути зайнята моя голова. Зараз так багато інших проблем і моментів, куди треба свою енергію випромінювати”, – сказала Ребрик.

А що ви думаєте з цього приводу?

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.