17 тисяч гривень на наряд: Єфросиніна показала, у чому відсвяткувала своє 45-річчя – сукня у стилі Полякової

Маша Єфросиніна відзначила свій 45-й день народження серед найближчих людей - сина Олександра, дочки Нани та чоловіка Тимура, які незважаючи на складнощі, зуміли приїхати до Києва.

25 травня одна з найвідоміших та найуспішніших українських телеведучих, блогерка та журналістка Маша Єфросиніна відзначила свій День народження. Цього дня знаменитість оприлюднила велику пост у Instagram, в якому розповіла, де і з ким провела важливий для себе день. А днями зірка вирішила показати сукню, в якій була на святі.

Єфросиніна показала, у чому відсвяткувала своє 45-річчя
Єфросиніна показала, у чому відсвяткувала своє 45-річчя

Для урочистостей Марія, яка завжди стежила за тенденціями у світовій моді та має у своєму гардеробі не одну брендову сукню, обрала вбрання від українських дизайнерів. Як мовиться на сайті бренду, Єфросиніна підібрала для себе блискуче вбрання, повністю розшите сріблястими паєтками, яке складалося зі спідниці-міді з розрізами, декорованою по нижньому краю помпонами вартістю 8 тисяч гривень та корсетного типу з бантом за 9,4 тисячі гривень.

Єфросиніна показала, у чому відсвяткувала своє 45-річчя
Єфросиніна показала, у чому відсвяткувала своє 45-річчя

Загалом образ найпопулярнішої ведучої на українському ТБ коштував їй понад 17 тисяч гривень. Проте люксовий браслет на руці іменинниці коштував їй 7350 доларів США.

Єфросиніна показала, у чому відсвяткувала своє 45-річчя
Єфросиніна показала, у чому відсвяткувала своє 45-річчя

Доповнили святковий образ красиве укладання з мокрим ефектом волосся, бездоганний макіяж з акцентом на очах та мюлі з прозорим носком. Відзначимо, що виглядала знаменитість дуже ефектно. І хоча, блискучий костюм, що переливається, був дуже не типовим для стилю Єфросініною, а більше схожий на стиль її близької подруги співачки Олі Полякової, яка обожнює подібні образи, виглядала Марія неймовірно стильно.

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна завжди виділялася серед колег своїми ефектними вбраннями, які вдало складає з елементів одягу найдорожчих зарубіжних брендів та недорогих речей із мас-маркету.

Схожі статті

МастерШеф 14 сезон 6 випуск від 28.09.2024: хто покинув шоу – “Ніколи не думала, що буду так переживати”

Хто з учасників МастерШеф-14 покинув шоу? У 6 випуску прозвучало ще одне рішення, яке схвилювало глядачів. Усі подробиці в нашому матеріалі.

“Коли ми можемо його побачити?”: 3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель переніс другу операцію

3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель пройшов через другий етап на шляху до свого здоровʼя, але він пройшов невдало. Що зараз з хлопчиком?

Григорій Решетнік влаштував синів на телебачення і розповів, що на них чекає: будуть як діти Кондратюка?

Популярний український ведучий Григорій Решетнік влаштував своїх синів на телебачення і розповів, що на них чекає там. Невже зірка вчинив так само, як Кондратюк?

Що відомо про хворобу Андрія Данилка, від якої він не міг вилікуватися роками: не давала спати, і не тільки

Що відомо про недугу Андрія Данилка, про яку його близькі говорили журналістам роками. Через неї набрав вагу, не міг спати, і не тільки. Деталі в матеріалі.

Спеціаліст оцінив зовнішність Потапа та розкрив його таємниці: “Не дотримується здорового способу життя”

Відомий артист Потап активно транслює своє життя за кордоном у соціальних мережах. Важко не помітити, що останнім часом чоловік сильно змінився.

Заради іспанського нареченого хоч на край світу: зрадниця Ані Лорак покинула Москву та виїхала за кордон

Днями Ані Лорак отримала пропозицію руки і серця від свого іспанського бойфренда, а тепер стало відомо, що співачка виїхала за кордон. Мова йде про еміграцію?