Міжбрівна зморшка і пігментація по всьому обличчю: Настя Каменських показала, що ховає під тонами макіяжу

Настя Каменських виклала фото при світлі дня і не стала застосовувати ніякі фільтри. Зірка показала всі свої зморшки і ластовиння. Не дивлячись на це вона чудово виглядає в свій вік.

Відома співачка Настя Каменських показала своє обличчя при світлі дня, без жодного гриму і макіяжу. На світлинах, які вона виклала в своїй stories у соцмережі Instagram помітно, що на її обличчі є дві міжбрівні зморшки, а ще пігментація (ластовиння). Все це видно тому, що зірка сфотографувалася обличчям до яскравого сонячного ранкового світла. І ці недоліки не приховала ні чим. Вона не стала застосовувати навіть якісь фільтри Instagram.

Так, на цій світлині помітно, що зірці вже десь під 40 років, хоча насправді їй 37! Але загалом, для свого віку вона виглядає дуже і дуже добре. Адже має лише дві маленькі міжбрівні зморшки, а не обличчя в зморшках. Напрочуд, абсолютно без зморшок лоб Насті Каменських. Хоча ця ділянка на обличчі в людини є найбільш уразливою. Дуже часто люди люблять емоційно говорити, виражати свої думки, чимось дивуватися і щось повідомляти. В результаті, чоло людини підіймається й створюються зморшки.

Настя Каменських показала, що сталося з її обличчям за роки кар'єри
Настя Каменських показала, що сталося з її обличчям за роки кар’єри

Дуже гарними у Насті Каменських залишаються чорні брови, карі очі та губи. Загалом обличчя знаменитості дуже і дуже худе, як і вся Настя Каменських нині. Співачка схудла не на жарт і стала дуже стрункою. Для сьогоднішньої своєї stories вона не стала якось спеціально одягатися, фарбуватися і вигадувати якийсь образ. NK показала себе справжню. Виходила кудись у звичайній білій футболці, у ній же зробила фото і виклала його. Публікацію підписала фразою: “Як Ви?”.

Настя Каменських показала, що сталося з її обличчям за роки кар'єри
Настя Каменських показала, що сталося з її обличчям за роки кар’єри

Як відомо, останнім часом Настя Каменських отримала чимало хейту за свої відеоролики, які робила для своїх нових пісень. І хоча вони створювалися з метою жарту та для розваги підписників, багато хто цього не зрозумів.

Схожі статті

А-ля француженка: 47-річна Лідія Таран вразила новою модною стрижкою – ще коротше, ніж у дочки-підлітка

Зірка телеканалу 1+1 Лідія Таран вирішила кардинально змінити імідж і зробила нову стильну стрижку, яка виглядає коротшою, ніж будь-коли. До цього знаменитість носила лише довге волосся.

Померла британська акторка Меггі Сміт – зірка “Гаррі Поттера” та “Абатства Даунтон”: що наразі відомо

Сьогодні величезна родина поттероманів дізналася про неприємну новину: не стало акторки Меггі Сміт, яка з перших фільмів франшизи поруч з Деніелом Редкліффом дарувала нам віру в справжню магію.

Де і з ким зараз Олег Винник: у Мережі з’явилася цікава інформація про особисте життя співака у Берліні

У Мережу злили цікаві подробиці життя Олега Винника в Берліні. Стало відомо, де і з ким він живе, а також скільки платить за свою орендовану квартиру.

Ніс та губи, як у Кароль, одяг, як у всіх: як виглядає молода дружина Віктора Павліка після “покращення”

Вже майже 2 роки молода дружина Віктора Павліка активно займається покращенням своєї зовнішності. У результаті 30-річну Катю Репяхову стали порівнювати з Тіною Кароль.

Твій “МастерШеф” – одна бутафорія: у будинку Ектора Хіменес-Браво побачили жінку, яку знає вся країна

Жінка, яка прийшла до судді проєкту "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво, залишиться в нього на цілий тиждень. Весь цей час вона їстиме курячі крильця від самого Ектора.

5 простих звичок Олі Полякової для збереження молодості. Розкриваємо секрети, які доступні кожній жінці

Під спільними коментарями Олі Полякової з її донькою Марією користувачі найчастіше пишуть про те, що вони виглядають, яке сестри. Що дозволяє Королеві Ночі зберігати молодість навіть у 45 років?