Заради іспанського нареченого хоч на край світу: зрадниця Ані Лорак покинула Москву та виїхала за кордон

Днями Ані Лорак отримала пропозицію руки і серця від свого іспанського бойфренда, а тепер стало відомо, що співачка виїхала за кордон. Мова йде про еміграцію?

Мало хто очікував на таку новину, але Ані Лорак раптом повідомила про те, що виходить заміж. На її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram днями з’явилися кадри, на яких вона показала, як її бойфренд-іспанець Ісаак робив їй пропозицію руки і серця. Чоловік за традицією встав на коліна та протягнув їй коробочку з обручкою. Кароліна взяла її самостійно та натягнула на безіменний палець.

Зрадниця Ані Лорак повідомила, що покинула Москву та виїхала за кордон

Судячи з усього, пара не планує жити в російській федерації, адже одразу після цієї події стало відомо, що Кароліна покинула Москву та зараз знаходиться за кордоном. Цілком можливо, що вона планує зробити те саме, що колись я зробила Світлана Лобода: заробити гроші можна подумати і про життя в Європі.

Близькі друзі Ані Лорак розповіли про її колишнього обранця-альфонса
Ані Лорак повідомила, що покинула Москву та виїхала за кордон

Цікаво, що Ані Лорак ніколи навіть не натякала на серйозність цих стосунків. Пара довго знаходилася в розлуці, обидва здебільшого зустрічалися на нейтральній території або подорожували разом. В обидвох є велика історія за плечима. Зокрема, Кароліна виховує дочку від попередніх стосунків з турецьким бізнесменом Софію, Ісаак має дорослу спадкоємицю та маленького сина. Більше, Ані Лорак навіть підозрювали у тому, що вона стала коханкою та розбила сім’ю.

При цьому, шанувальники зовсім не схвалили вибір артистки і на цей раз, і також вважають, що Ісак може не мати щирих почуттів до співачки, а використовує її для використання її фінансів. Як полягають справи насправді незрозуміло. А от з українською аудиторію Ісак вже встиг посваритися, і бурхлива реакція на його поведінку не зовсім очевидно так зрозуміла: Богдан Беспалов розповів, що спілкувався з чоловіком і він засудив співвітчизників своєї коханий за те, що вони її нібито критикують.

Окрім того, він зробив публікацію на особистій сторінці, в якій заговорив про ненависть до людей, культуру відміни та інших речі, які напряму стосувалися його обраниці. Розібратися у гріхах своєї коханої йому так і не вдалося.

Схожі статті

Спеціаліст оцінив зовнішність Потапа та розкрив його таємниці: “Не дотримується здорового способу життя”

Відомий український репер та продюсер Потап активно транслює своє життя за кордоном у соціальних мережах. Важко не помітити, що останнім часом чоловік сильно змінився.

Ахтем Сеітаблаєв назвав розмір своєї зарплатні, яку отримує на службі: відкладати – нічого з наголосом на і

Легендарний український режисер Ахтем Сеітаблаєв нині працює на державу й отримує державну зарплатню. Відкладати кошти актору просто не вдається — немає з чого.

Де зараз спільна дитина Володимира Кличка і Оксани Марченко: ви не знали, а вона – існує (ФОТО)

Оксана Марченко та Володимир Кличко хочуть, або ні, але є і будуть пов'язані на все життя однією дитиною. До того ж, навіть не своєю, а взагалі донькою іншого екс-політика.

Затісний топ і видно животик: 45-річна Маша Єфросиніна вагається щодо свого відвертого образу в її роки

Маша Єфросиніна показала, як вона і в чому може виглядати в свої 45 років на 20. Також вона розвіює думку щодо того, як можна, а як не можна одягатися загалом.

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.