Після новини про зраду з Міцкевичем заміжня Оля Полякова розповіла про вільну любов: “Якби знали, що так”

Популярна українська співачка Оля Полякова висловилася на рахунок стосунків та поділилася неочікуваною правдою після новини про її роман з Владом Міцкевичем.

Олі Поляковій не звикати до скандалів. В них вона потрапляла по власній волі, а часом через недобросовісність монтажерів, які складали кадри таким чином, що артистка зіштовхувалася з бурхливою реакцією аудиторії. Співачка про це говорила не раз: монтаж виставляв її зовсім в іншому світлі, але вона з гордістю приймала усе, що для неї підготувала доля.

Але за деякі свої позиції вона активно несе відповідальність. Наприклад, нещодавно вона підтримала вільну любов, і у відповідь на критику дала вичерпний аргумент, який багатьох вибив з колії.

Оля Полякова публічно висловилася на рахунок вільного кохання

Оля Полякова зупинила концерт та вразила різкою заявою
 Оля Полякова публічно висловилася на рахунок вільного кохання 

Так, зірка заявила, що якби чоловіків не забирали захищати Україну у випадку, якщо вони мали б нетрадиційну орієнтацію, то ніхто б з них не критикував таких людей, а сам би пропагував вільне кохання.

Звичайно, сама тема політики стала причиною для чималих дебатів у коментарях, але вони здебільшого взагалі не торкалися теми, яку підняла Оля.

Також зірка розповіла про свою дочку Алісу, яка декілька років тому заявила, що хоче бути хлопчиком. Дівчина називала себе Валєрою. Оля Полякова не стала йти проти волі дитини, підтримала її, і як результат, через декілька років Аліса ідентифікувала себе як дівчину, і зараз активно носить сукні.

Оля Полякова вважає, що необхідно дати людині прожити все, пройти етап і рухатися далі.

Примітно, що раніше діставалося і іншим зіркам навіть за те, що вони просто підтримують інших у їхньому бажанні когось любити. Зокрема, Олексій Суханов неодноразово мав сутички з власними підписниками під публікаціями у його мікроблозі. Втім, телеведучий набагато частіше говорить про гостросоціальні проблеми, вочевидь через його сферу діяльності, і також завжди з посмішкою реагує на плітки про його орієнтацію.

Схожі статті

Заради іспанського нареченого хоч на край світу: зрадниця Ані Лорак покинула Москву та виїхала за кордон

Днями Ані Лорак отримала пропозицію руки і серця від свого іспанського бойфренда, а тепер стало відомо, що співачка виїхала за кордон. Мова йде про еміграцію?

Ахтем Сеітаблаєв назвав розмір своєї зарплатні, яку отримує на службі: відкладати – нічого з наголосом на і

Легендарний український режисер Ахтем Сеітаблаєв нині працює на державу й отримує державну зарплатню. Відкладати кошти актору просто не вдається — немає з чого.

Де зараз спільна дитина Володимира Кличка і Оксани Марченко: ви не знали, а вона – існує (ФОТО)

Оксана Марченко та Володимир Кличко хочуть, або ні, але є і будуть пов'язані на все життя однією дитиною. До того ж, навіть не своєю, а взагалі донькою іншого екс-політика.

Затісний топ і видно животик: 45-річна Маша Єфросиніна вагається щодо свого відвертого образу в її роки

Маша Єфросиніна показала, як вона і в чому може виглядати в свої 45 років на 20. Також вона розвіює думку щодо того, як можна, а як не можна одягатися загалом.

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.