Високі шпильки, мікро-сукні та дуже вузькі штани: який одяг вибирає зараз “вагітна” Даша Астаф’єва

Нещодавно Даша Астаф'єва продемонструвала округлий животик, після чого їй посипалося сотні привітань з довгоочікуваною вагітністю. Як відреагувала знаменитість?

Популярну співачку, блогерку та ведучу Дашу Астаф’єву вже неодноразово підозрювали у вагітності. Варто тільки дівчині з’явиться на фото з округлим животом, як у Мережі відразу починають її вітати. Зірка вже звикла та реагує на те, що відбувається з гумором. Так, напередодні Астаф’єва оприлюднила фотографію, де їсть черешню прямо з дерева. Перше, що впадати в очі – її надутий живіт.

Даша Астаф'єва
Даша Астаф’єва

“Що ж…Період вагітності у жовтій пресі настав. Можете писати!”,- підписала знімки знаменитість, натякаючи на гучні заголовки про швидке поповнення.

А вже за кілька днів одна з найкрасивіших зірок в українському шоубізнесі поділилася знімками, на яких постала у неймовірно красивих та стильних образах, які обирає цього літа.

У кадрі Астаф’єва продемонструвала п’ять образів, серед яких легка літня сукня з воланами в квітковий принт, доповнена босоніжками, облягаюча чорна сукня з квадратним вирізом у зоні декольте та елегантні шпильки, спортивна мікро-сукня бежевого відтінку з черевиками на масивній підошві, вечірній костюм з відкритими плечима та повсякденний образ зі штанами та футболкою.

У коментарі Даша Астаф’єва написала, що нова колекція від українського бренду ще раз дає  можливість нагадати їй та світу про красу та жіночу силу.

“Стильні та стримані образи цього сезону – мій вибір”, – написала зірка.

Зазначимо, що виглядала Даша у цих образах дуже ефектно. Зазначимо, що виглядала Даша у цих образах дуже ефектно. Її мама навіть порівняла її з відомою італійською актрисою та моделлю Монікою Беллуччі.

“Доць, на третьому фото ти-прямо Моніка Белуччі!”.

“Швидше за все, це Моніка Белуччі трохи як Даша”, – відповіли мамі Астафєвій, то щіро подякували за дочку.

А що ви скажете з цього приводу?

 

Схожі статті

МастерШеф 14 сезон 7 випуск від 05.10.2024: хто з учасників назавжди покинув шоу – “Просто впала в очах”

Хто на цей раз покинув МастерШеф-14? Судді вже обрали учасника, ім'я якого випаде з переліку аматорів, що будуть змагатися за перемогу в наступних випусках.

Прямо сказав, кого обирає: 47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Захур відмовився від неї

47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Мохаммад Захур відмовився від неї. Чоловік одразу заявив, кого з них двох обирає насправді.

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з “Нового каналу”, а цікавий чоловік “з характером”

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з "Нового каналу", а непростий чоловік "з характером", про який ведуча вже проговорилася.

“Хто б міг подумати”: Святослав Вакарчук публічно зізнався у новому коханні – зірка більше не ховає почуттів

Святослав Вакарчук публічно зізнався у своєму новому коханні. Артист більше не ховає почуттів. Як саме він висловив свою любов, дізнайтеся в нашому матеріалі.

31-річна Христина Соловій знову придивляється до Сергія Жадана: невже після зради возз’єднання пари можливе?

Популярна співачка Христина Соловій випадково підштовхнула фанів на чутки про повернення до відомого літератора Сергія Жадана. Як це сталося, читайте на порталі "Сенсація".

“Дуже люблю”: Ассоль зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом

Усім відома співачка Ассоль, яка нині виступає під псевдонімом SWOIIA зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом.