Чи є вокальний талант у сина Олега Винника і Таюне: як виглядає спадкоємець зіркової пари втікачів з України

У Мережі з'явилася цікава інформація про єдиного сина Олега Винника. Що відомо про спадкоємця артиста? Чим він займається? Чи збирається підкорювати шоу бізнес стопами батька і мами?

Нещодавно співак Олег Винник, який на початку війни таємно втік разом зі своєю бек-вокалісткою Таюне до Німеччини, активізувався в Мережі і навіть почав записувати онлайн звернення до шанувальників. Більше того, кілька тижнів тому артист навіть з’явився в ефірі програми “Говорить вся країна” з Олексієм Сухановим, де спробував розповісти про свій раптовий від’їзд та загадкову хворобу, але так нічого конкретного не сказав.

Олег Винник пояснив причину свого загадкового зникнення
Олег Винник пояснив причину свого загадкового зникнення

Зазначимо, що артист завжди був дуже потайливим і вкрай рідко ділився з шанувальниками особистим. Зокрема, це стосувалося і його родини. Довгий час про дружину та дітей Винника нічого не було відомо. Проте, кілька років тому журналісти провели розслідування та дізналися, що співака та його бек-вокалістку Таїсію Сватко пов’язує щось більше, ніж сцена. Мало того, у пари є син.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Так стало відомо, що хлопчика звуть Юліан. Нині йому приблизно 20 років, і він, як і батьки, живе зараз у Німеччині. Також стало відомо, що спадкоємець Винника не пішов його стопами і обрав іншу сферу діяльності. Журналісти з’ясували, що з дитинства Юліан займався плаванням і навіть досяг деяких успіхів у цьому виді спорту. На сайті спортивного клубу Шарлоттенбург, в якому займався син Винника та Таюне, є інформація, що Юліан у 2020 році зайняв одне із призових місць у категорії “вільне плавання”. Також там можна знайти фото, на якому, ймовірно, зображено син українських знаменитостей.

Як виглядає син Олега Винника та Таюне
Як виглядає син Олега Винника та Таюне

А нещодавно стало відомо, що спадкоємець Олега Винника здобуває вищу освіту в одному з Університетів Німеччини в галузі точних наук. Є ще одна цікава інформація. Кілька років тому у Мережу злили фотографію, яку було зроблено під час відпочинку Олега Винника у Домінікані. На фото із артистом випадково потрапив його син Юліан. Підліток був одягнений у чорні шорти та панамку та його обличчя практично не було видно. Натомість Винника дізнатися на знімках не складно.

Як виглядає син Олега Винника та Таюне
Як виглядає син Олега Винника та Таюне
Як виглядає син Олега Винника та Таюне
Як виглядає син Олега Винника та Таюне

Нагадаємо, що нещодавно журналістам вдалося розсекретити район та будинок, в якому мешкає Олег Винник разом зі своєю дружиною Таюне. Фото оприлюднили у ТГ-каналі “Вогник”.

Квартира Олега Винника у Берліні Фото: ТГ-канал Вогник
Квартира Олега Винника у Берліні Фото: ТГ-канал Вогник

Схожі статті

Це не Аксельрод: Олена Мозгова показала людину, з якою їй дуже добре – не обійшлося без нецензурних слів

Продюсерка Олена Мозгова зворушливо звернулася до людини, яка дуже підтримує її останнім часом і стала для неї дуже близькою. Хто ця загадкова жінка?

Задувала свічки, їла тортик: зрадниця Лорак показала, як відзначала День народження у Москві без нареченого

Після повернення з Європи до Москви, співачка Ані Лорак знову зібрала святковий бенкет присвячений Дню народження, куди прийшли найближчі люди - всі, окрім нареченого та Кіркорова.

Риба чи м’ясо? Ірина Білик погодилася на вечерю з Дімою Коляденком: парі вже бажають кохання та нового щастя

Ірина Білик повідомила, що Дмитро Коляденко повернувся до неї з їжею. Зірка погодилася на вечерю з шоуменом і обирала між м'ясом та рибою. Знайомі почали бажати їм щастя.

Екс-дружина “Холостяка” Нікіти Добриніна літає на приватному вертольоті: що Даша Квіткова забула в Африці

Даша Квіткова відправилася на інший материк світу. Там вона літає на приватному вертольоті та розглядає все навколо з висоти "пташиного польоту". Зірка насолоджується Африкою.

Насолоджується найромантичнішим містом без Кацуріна: Надя Дорофєєва з’явилася в Парижі у приємній компанії

Париж вважають найбільш романтичним містом у світі. Тому мільйони закоханих пар мріють хоча б раз побувати там, насолодитися його атмосферою. Але чому Дорофєєва вирішила поїхати в Париж без Кацуріна?

42-річний Влад Яма розкрив справжню причину свого переїзду до Штатів: зізнавався у цьому ще 4 роки тому

42-річний хореограф Влад Яма розкрив справжню причину свого переїзду до Сполучених Штатів Америки, в якій зізнавався у цьому ще 4 роки тому.