Онучка Ротару показала, як проводить час разом із красунею-мамою: де в цей час був батько, бабуся та брат

22-річна онучка Софії Ротару, яка зустрічається з американським мільярдером, показала, як проводить час зі своєю мамою Світланою Євдокименко.

Вже багато років онука Софії Ротару, яку назвали на честь знаменитої бабусі, Соня Євдокименко проживає в США, де не лише здобуває освіту в галузі мистецтва, а й будує успішну кар’єру моделі. Своє особисте життя молода дівчина теж не відкладає на потім і будує її паралельно – майже два роки Соня зустрічалася з перспективним українським бізнесменом Денисом Ждановим, який встиг потрапити до списку Forbes як один із наймолодших IT-підприємців, які заробили мільйон доларів до 30 років. 2023 року пара розлучилася, проте самотньою Соня була не довго. Незабаром стало відомо, що онука Ротару зустрічається з ще більш забезпеченим чоловіком – спадкоємцем однієї з найбагатших сімей США – Максом Лернером.

Онука Софії Ротару у вишиванці засвітилася із коханим-мільярдером
Онука Софії Ротару у вишиванці засвітилася із коханим-мільярдером

Зважаючи на все, життя Соні складається дуже успішно. Дівчина багато подорожує світом, відпочиває на наймодніших курортах, де збираються самі мільйонери. Компанію в одній із таких поїздок склала їй мама.

Соня Євдокименко показала рідкісне фото із мамою за кордоном
Соня Євдокименко показала рідкісне фото із мамою за кордоном

Так у мікроблозі Соні з’явилася серія знімків, на одному з яких можна побачити невістку Софії Ротару – Світлану. Це одна з її рідкісних фотографій. У кадрі мама та дочка позували разом. Невістка Ротару була у сірому костюмі зі стильним каре – дуже красива та моложава жінка.

Ймовірно, Світлана Євдокименко зустрілася з дочкою в одній із європейських країн. Можливо в Італії, де сім’я Ротару має власну віллу.

А де в цей час бабуся Софія Михайлівна, батько та брат Соні – Руслан та Анатолій Євдокименко?

Подейкують, що артистка разом із сином перебувають в Україні. Онук Ротару Анатолій, після невдалої спроби виїхати з країни на початку війни, таки прорвався за кордон. Він був помічений у Франції, а зараз будує музичну кар’єру в одній із європейських країн.

Сім'я Софії Ротару

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” Ольга Мартиновська наїлася м’яса кита: зірка СТБ розповіла, чи смачно це взагалі

Ольга Мартиновська вдосталь наїлася смачного м'яса кита, а ще спробувала скуштувати квашену акулу. Від другої страви вона отримала дуже цікаві враження про які поділилася зі своїми фанами.

Слава Камінська показала себе у водах джунглів: серед щільної рослинності зірка плавала екзотичною водоймою

Слава Камінська, яка вже тривалий час живе на екзотичному острові показала, де і саме вона купається та проводить свій час. Усе виглядає так, ніби в американських фільмах.

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.