Справжні леді: Камалія показала своїх дорослих дочок від мільярдера Захура – її найкраща винагорода

Найбагатша співачка України Камалія похвалилася досягненнями своїх дочок - Мірабелли та Арабелли, які яскраво виділялися серед решти учнів елітної британської школи.

Вже два роки доньки співачки Камалії та мільярдера пакистанського походження Мохаммада Захур – Арабелла та Мірабелла навчаються в елітній британській школі в Лондоні. До цього дівчатка здобували освіту у спеціалізованій англійській школі у Києві. Співачка, яка минулого року після 20 років шлюбу оголосила про розлучення із чоловіком, регулярно відвідує їх. Так, напередодні Камалія знову приїхала до Великобританії, щоб побачити дітей, а також взяти участь у церемонії нагородження найкращих учнів однієї з популярних шкіл Лондона Belmont Mill Hill Prep School.

Камалія показала помітно підрослих доньок-красунь
Камалія показала помітно підрослих доньок-красунь

На урочистості артистка з’явилася разом із колишнім чоловіком – мільярдером пакистанського походження Мохаммадом Захуром. Пара зайняла найкращі місця для гостей і стали з нетерпінням чекати на початок церемонії. Про те, як все відбувалося, Камалія розповіла та показала на своїй сторінці в Інстаграм.

“Сьогодні для мене дуже особливий день, адже на святі батьків у школі моєї чудової дочки Мірабелли вручили відразу дві нагороди!”, – похвалилася співачка.

Першу нагороду дочка Камалії та Захура, яка закінчила 5 клас, отримала за процес та старанність. Другу – за друге місце у конкурсі цифрових новин. Школярі самостійно створюють короткі ролики та новинні репортажі.

“Я неймовірно пишаюся досягненнями та наполегливістю своїх дочок, Мірабелли та Арабелли”, – написала щаслива артистка.

Камалія зазначила, що її діти завжди намагаються і докладають максимум зусиль, для досягнення своїх цілей – чи то спорт, чи навчання, чи творчість. А для неї, як для мами, їх успіхи найкраща винагорода.

Нагадаємо, що дочки Камалії та Махаммада Захура з самого дитинства займаються кінним спортом, як і мама, музикою та гімнастикою. Ще зовсім маленькими, дівчатка брали участь у модних показах у ролі моделей. Арабелла та Мірабелла  вже стали справжніми сучасними леді і Оля Фреймут з етикетом тут ні до чого.

Схожі статті

Прямо сказав, кого обирає: 47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Захур відмовився від неї

47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Мохаммад Захур відмовився від неї. Чоловік одразу заявив, кого з них двох обирає насправді.

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з “Нового каналу”, а цікавий чоловік “з характером”

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з "Нового каналу", а непростий чоловік "з характером", про який ведуча вже проговорилася.

“Хто б міг подумати”: Святослав Вакарчук публічно зізнався у новому коханні – зірка більше не ховає почуттів

Святослав Вакарчук публічно зізнався у своєму новому коханні. Артист більше не ховає почуттів. Як саме він висловив свою любов, дізнайтеся в нашому матеріалі.

31-річна Христина Соловій знову придивляється до Сергія Жадана: невже після зради возз’єднання пари можливе?

Популярна співачка Христина Соловій випадково підштовхнула фанів на чутки про повернення до відомого літератора Сергія Жадана. Як це сталося, читайте на порталі "Сенсація".

“Дуже люблю”: Ассоль зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом

Усім відома співачка Ассоль, яка нині виступає під псевдонімом SWOIIA зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом.

Більше не секрет: мама Сердючки Інна Білоконь показала свого законного чоловіка – це не Андрій Данилко

Багато років шоумена Андрія Данилка та актрису Інну Білоконь, яка відома як мама Вєрки Сердючки, вважали коханцями. Парочці навіть приписували бурхливий та пристрасний роман.