“Не проґавте шанс”: американкам запропонували провести цікавий вечір з Владом Ямою — Ліліана не ревнує?

Все частіше Влад Яма починає проводити вечори не зі своєю дружиною Ліліаною Кудлай. Але хореограф має пояснення для такої поведінки. І його цілком можна зрозуміти.

Позиція Влада Ями досі неоднозначно сприймається багатьма українцями. Одні цілком підтримують його рішення переїхати до США. Інші не розуміють, як можна було практично відмовитися від власної країни в такий непростий час. Суперечливість такого рішення, вочевидь, розумів і сам Влад, бо протягом декількох місяців після переїзду він нічого не говорив своїй аудиторії, попри здогадки, які вирували в інфопросторі.

Про бажання повернутися до України Яма говорить, наче, просто для пристойності. Бо в Америці хореограф уже встиг побудувати досить успішне життя для себе та родини. Він регулярно організовує заняття танцями, які приносять йому нехай не космічні, але доволі пристойні гроші для комфортного життя. Запис на курси по латинських танцях у Влада обійдеться приблизно в 16 тисяч гривень з однієї людини (за 6 уроків).

Марія Гнатенко запрошує на танцювальні курси Влада Ями в Маямі
Марія Гнатенко запрошує на танцювальні курси Влада Ями в Маямі

Також Яма проводить разові заняття для тих, хто хоче просто спробувати свої сили або вільно підбирати час для уроків. Такі зустрічі хореограф організовує щопонеділка та щосереди о 8 вечора за місцевим часом. Нагадаємо, Влад із дружиною та сином Леоном базується у сонячному Маямі. У соціальних мережах танцюрист не дуже активний, а більшість його публікацій з’являється у сторіс. Наприклад, чудові краєвиди.

До слова, пости Яма викладає українською. Але зі своєю колегою Марією Гнатенко він комунікує російською. Також він регулярно робить репости дівчини з анонсами власних занять, які також виключно російською. Ймовірно, причина цього не ідеологічна, а суто прагматична: так Влад охоплює ширшу аудиторію. Все ж хореографа також можуть знати в Грузії, Казахстані, Молдові та інших країнах, де розуміють російську.

Влад Яма демонструє підписникам своє життя в Маямі
Влад Яма демонструє підписникам своє життя в Маямі

Схожі статті

МастерШеф 14 сезон 7 випуск від 05.10.2024: хто з учасників назавжди покинув шоу – “Просто впала в очах”

Хто на цей раз покинув МастерШеф-14? Судді вже обрали учасника, ім'я якого випаде з переліку аматорів, що будуть змагатися за перемогу в наступних випусках.

Прямо сказав, кого обирає: 47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Захур відмовився від неї

47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Мохаммад Захур відмовився від неї. Чоловік одразу заявив, кого з них двох обирає насправді.

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з “Нового каналу”, а цікавий чоловік “з характером”

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з "Нового каналу", а непростий чоловік "з характером", про який ведуча вже проговорилася.

“Хто б міг подумати”: Святослав Вакарчук публічно зізнався у новому коханні – зірка більше не ховає почуттів

Святослав Вакарчук публічно зізнався у своєму новому коханні. Артист більше не ховає почуттів. Як саме він висловив свою любов, дізнайтеся в нашому матеріалі.

31-річна Христина Соловій знову придивляється до Сергія Жадана: невже після зради возз’єднання пари можливе?

Популярна співачка Христина Соловій випадково підштовхнула фанів на чутки про повернення до відомого літератора Сергія Жадана. Як це сталося, читайте на порталі "Сенсація".

“Дуже люблю”: Ассоль зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом

Усім відома співачка Ассоль, яка нині виступає під псевдонімом SWOIIA зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом.