Коляденко залишився в минулому: Білик представила нового прихильника – “А це мій Юрчик. Просто Юрчик…”

У співачки Ірини Білик з'явився ще один відданий шанувальник із кола шоубізнесу, який не приховує своєї симпатії до неї. Хто цей загадковий чоловік?

Співачка Ірина Білик ніколи не була обділена увагою чоловіків, артистка завжди мала багато шанувальників. Знаменитість п’ять разів була одружена, а скільки було любовних романів не знає ніхто. А нещодавно до армії шанувальників Ірини Білик приєднався ще один харизматичний чоловік, котрий засипав її компліментами на камеру.

Ірина Білик
Ірина Білик

Так, в Інстаграм співачки з’явилося цікаве відео, на якому вона позує в обіймах популярного українського коміка та телеактора, який відомий широкому загалу за ролями в ситкомах «Країна У» та «Одного разу під Полтавою» Юрієм Ткачем.

“Дивовижна, Ірусичка … найкрутіша Ірусичка України”, – говорить на камеру артист, пританцьовуючи з Білик.

Ірина підігрує колезі і вимовляє: “А це мій Юрчик … просто Юрчик”, – каже на камеру Білик і ніжно притискається щокою до Ткача.

У коментарі під відео Ірина пише, що завжди мріяла зіграти комедійного персонажа та запропонувала своїм шанувальникам вгадати кого саме.

Нагадаємо, що у нещодавньому спілкуванні з шанувальниками співачка Ірина Білик зізналася, що продовжує підтримувати зв’язок з одним зі своїх чоловіків – відомим хореографом та танцюристом Дмитром Дікусаром, який ще на початку війни залишив кар’єру та вирушив захищати Україну у складі ЗСУ. А от Дмитра Коляденка артистка на якийсь час заблокувала.

Ірина Білик зі своїм колишнім чоловіком Дмитром Коляденком
Ірина Білик зі своїм колишнім чоловіком Дмитром Коляденком

Нагадаємо, що нещодавно громадянський чоловік Ірини Білик – Дмитро Коляденко, з яким вона продовжувала спілкуватися після розлучення, зізнався, що вкотре посварився з екс-дружиною та остаточно поставив крапку у їхніх стосунках. В інтерв’ю Славі Дьоміну хореограф натякнув, що зараз у Ірини новий коханий.

Схожі статті

Ахтем Сеітаблаєв назвав розмір своєї зарплатні, яку отримує на службі: відкладати – нічого з наголосом на і

Легендарний український режисер Ахтем Сеітаблаєв нині працює на державу й отримує державну зарплатню. Відкладати кошти актору просто не вдається — немає з чого.

Де зараз спільна дитина Володимира Кличка і Оксани Марченко: ви не знали, а вона – існує (ФОТО)

Оксана Марченко та Володимир Кличко хочуть, або ні, але є і будуть пов'язані на все життя однією дитиною. До того ж, навіть не своєю, а взагалі донькою іншого екс-політика.

Затісний топ і видно животик: 45-річна Маша Єфросиніна вагається щодо свого відвертого образу в її роки

Маша Єфросиніна показала, як вона і в чому може виглядати в свої 45 років на 20. Також вона розвіює думку щодо того, як можна, а як не можна одягатися загалом.

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.