Неймовірні хвилі та кадри на Дніпрі: 7-річний син Юрія Горбунова став професіоналом із серфінгу

Катя Осадча та її 7-річний син Іван продовжують дивувати українців своїми досягненнями з серфінгу на Дніпрі. Вони "стоять" на дошці так, що хвилі здіймаються вище них самих.

У зіркого подружжя шоумена Юрія Горбунова та телеведучої Каті Осадчої нині на вихованні перебувають ще двоє неповнолітніх дітей: 7-річний Іван та 3-річний Данило. Самий старший 22-річний син Каті Осадчої від першого шлюбу, імовірніше всього, що вже подався в самостійне життя. Тому зіркова матуся займається собою, своїми ще двома маленькими дітьми та своїм чоловіком. Більше того, Каті Осадчій та її 7-річному синові дуже сильно полюбився серфінг на Дніпрі, яким вони займаються дуже часто. І не дивлячись на те, що на дворі вже кінець вересня, вони обидва продовжують займатися цим хобі.

Юрій Горбунов показав, як його син і Катя Осадча займаються серфінгом
Юрій Горбунов показав, як його син і Катя Осадча займаються серфінгом

Шоумен Юрій Горбунов вчора, 26 вересня, виклав на своїй сторінці в соцмережі Instagram світлини і показав, як Іван уже “стоїть на дошці”. Хвилі вище його голови, а сам він ніби злегка “злітає” в повітря над цією дошкою. Цим водним спортом хлопчик, якому лише 7 років, займається дуже і дуже вправно. Можна припустити, що цей навик йому дістався генетично від самої Каті Осадчої, яка ще та серфінгістка. І хоча у неї було дев’ять років перерви і вона цим спортом не займалася взагалі, цього року вона повністю повернулася до цих занять дуже вдало. Як то говорять, “голова боїться, а руки пам’ятають, що потрібно робити”.

 

Сама ж Катя Осадча свої фото з останнього заняття серфінгом на Дніпрі виклала в своїй stories у соцмережі Instagram. Вона написала, що це її терапія, а також, що її драйвить саме серфінг. Оскільки насуваються холоди вона почала шукати альтернативу цьому видові спорту. Допускає, що наступним її хобі може стати добре забута справа — фігурне катання. Колись вона цим займалася цілих п’ять років підряд. Це було ще в її дитинстві. Через те, що добиратися до ковзанки було далеко і незручно, її перевели навчатися народним танцям. Але любов до ковзанів у неї залишилася по сьогоднішній день.

Схожі статті

Затісний топ і видно животик: 45-річна Маша Єфросиніна вагається щодо свого відвертого образу в її роки

Маша Єфросиніна показала, як вона і в чому може виглядати в свої 45 років на 20. Також вона розвіює думку щодо того, як можна, а як не можна одягатися загалом.

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.

2 пари джинсів та спідниць, жакети та модне взуття: Каменських зібрала ідеальний гардероб – все прикрила

Співачка Настя Каменська готується до нового сезону і вже встигла поповнити свій гардероб кількома стильними речами, які ідеально підкреслили не лише фігуру, а й бунтарський характер зірки.

Катя Осадча розповіла, що робити, якщо не знаєш, що одягнути по погоді: зірка показала образ на всі випадки

Катя Осадча знає, що потрібно одягнути, коли "немає чого вдягнути", а також, як знаходити час суто на себе. Для цього в зірки є свої особисті лайфхаки.