Ліза Глінська терміново шукає няню для двійнят: щось змінилося у житті найкрасивішої учасниці “МастерШеф”

Переможниця другого сезону "МастерШеф" Ліза Глінська, на тлі новин про поповнення в сім'ї, заінтригувала повідомленням про пошук няні для двох немовлят.

Ліза Глінська запам’яталася телеглядачам “МастерШеф” не лише своїми кулінарними талантами, а й скромністю та неймовірною красою. Вже минуло понад 10 років після її участі у шоу, проте шанувальники проєкту досі продовжують із цікавістю стежити за її життям у соцмережах.

Зазначимо, переважно у своєму мікроблозі Ліза ділиться різноманітними рецептами і дуже мало розповідає про особисте, але іноді знаменитість робить виняток. Так, у 2022 році Глинська несподівано повідомила, що вдруге вийшла заміж. Обранцем кулінарки став її друг Максим Большаков, з яким вона познайомилася в одному з місцевих чатів. У Мережі з’явилися кілька фотографій із весілля та все.

Ліза Глінська вийшла заміж у жовто-блакитному та показала чоловіка

Якийсь час Глінська взагалі не виходила на зв’язок, після чого деякі шанувальники заговорили про її вагітність, проте інформація так і не підтвердилася. А напередодні кулінарка зацікавила цікавим оголошенням, в якому повідомила, що шукає у Києві досвідчену няню для двох новонароджених малюків. Ліза зазначила, що це дівчинки-двійнята і попросила всю інформацію надсилати їй особисті повідомлення.

Ліза Глінська з МастерШеф шукає няню для дівчаток-двійнят
Ліза Глінська з МастерШеф шукає няню для дівчаток-двійнят

Більше ніякої інформації Глінська не додала. Але, судячи з останніх повідомлень, няня знадобилася для когось із друзів, бо нещодавно спілкуючись із шанувальниками Ліза Глинська написала, що своїх дітей у неї немає, зате в її будинку з’явився новий вихованець – гарний породистий кіт, про який знаменитість відгукується, як про “милу і розумну дитину”.

Як змінилася Ліза Глінська з МастерШеф
Як змінилася Ліза Глінська з МастерШеф
Як змінилася Ліза Глінська з МастерШеф
Як змінилася Ліза Глінська з МастерШеф

Нагадаємо, що під час участі у шоу “МастерШеф” Ліза Глінська вперше розповіла трагічну історію, яка з нею сталася у першому шлюбі. Через фатальну помилку лікарів, кулінарка втратила дитину. Знаменитості знадобилося кілька років, щоб прийняти та пережити втрату, тому зараз вона намагається публічно про це не згадувати.

Схожі статті

Компанія, яка складається всього з однієї людини: Ольга Фреймут розповіла, чому навчає людей за кордоном

"Ревізорку" Ольгу Фреймут закордоном вразив один бізнесмен. Він зробив те, про що зірка навіть подумати не могла. І саме це вона назвала успіхом.

Він їй “сердечко”, вона йому – “вишеньки”: з ким із відомих шеф-кухарів у Злати Огнєвіч “роман” по переписці

Співачка Злата Огнєвіч та відомий суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський регулярно обмінюються люб'язностями у соціальних мережах. Щоб це означало?

47-річна випускниця: Лідія Таран показала, якою зустріла день народження у Франції — вродлива і не тільки

Лідія Таран показала, як виглядає у свій 47-й день народження. Телеведуча тільки-но завершила навчання у Сорбонні та стала випускницею. Яка вона зараз?

Мереживні колготки, купальник і шуба під баранчика: молода дружина Віктора Павліка причепурилася на осінь

Після того, як молода дружина Віктора Павлика переробила собі носа, її вже не зупинити! Катя Репяхова нарешті знайшла свій неповторний стиль. Як відреагує чоловік?

Лілія Ребрик вразила новим стилем – нетипова багатодітна матуся, яка все встигає сама, але є один нюанс

Ведуча Лілія Ребрик не типова багатодітна мама, яка не тільки справляється з дітьми, а й встигає приділити час собі . Як у неї все це виходить?

У мікро-спідниці і топі “в обтяжку”: Світлана Лобода показала 6-річну донечку, але увагу привернула сама

Світлана Лобода показала, яка вона мама і чим займається зі своєю 6-річною донечкою Тільдою. Тепер зрозуміло, що і як відбувається у знаменитості вдома.