Юлія Саніна показала, як можна класно виглядати в перламутровій сукні: цей образ підійде кожній жінці

У образи співачки Юлії Саніної, без перебільшення, закохуються її прихильники. Саме так вони говорять про нову перламутрову сукню зірки в якій вона була під час концерту.

Світло-блакитно-сірий перламутровий колір сам по собі є цікавим, неймовірним і гарним. У такому кольорі відома співачка, авторка пісень та фронтвумен українського гурту “The Hardkiss” Юлія Саніна показала всім свою нову сукню. Зірка довела, що вбрання в перламутровому відтінку може дійсно виглядати шикарно на жіночому тілі. Нові світлини вона оприлюднила на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Довжина нової сукні Юлії Саніної сягає трішки вище колін. До стегон — це щільна сукня через яку нічого не можна розгледіти. А вже від стегон іде напівпрозора тканина через яку можна чітко побачити гарні ноги зірки. Перламутровий відтінок вбрання розбавлений світло-жовтими “плямами”, які спеціально були нанесені на сукню необережно. Вони схожі навіть на якісь потертості, ніби в певних місцях перламутр був спеціально затертий. Верхня частина сукні — це збір тканини з кількох частин. Довершує все це біла стрічка, яка зроблена ніби під листочки від якоїсь рослини.

До такого образу співачка Юлія Саніна підібрала дорогоцінне кольє сірого кольору, яке чудово пасує під цю сукню. Макіяж зірка зробила вечірній. Для очей вона використала підводку, темно-рожеві тіні та туш, завдяки якій вона зробила свої вії об’ємними. Помаду знаменитість нанесла на губи темно-рожеву.

Цей пост співачки дуже сильно сподобався її підписникам. Вони зазначають, що всі її образи прекрасні і цей також. Вони не знають, який образ на “special kiss” був найкращим, але вони закохуюсь в кожен із них. Мається на увазі, який із образів був найкращий саме в гурті і саме спеціально для гурту “The Hardkiss”.

“Чарівний ніжний образ, Юля Ви схожі на Мавку. Дякую за неймовірний вечір! За можливість проспівати всі почуття! Навіть певні звуки сирен не завадили нам”, – повідомляють прихильники Юлії Саніної.

Схожі статті

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.

“Зводять з розуму”: шеф-кухар Євген Клопотенко пояснив, чому вирішив прийти на ринок та понюхати людей

Для чого ви ходите на ринки? Тільки не кажіть, що за покупкою продуктів. От шеф-кухар Євген Клопотенко відвідує їх, щоб понюхати людей. Але він пояснив таке своє нестандартне хобі.

Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце: Холостяку скаже “прощавай”?

Відомий український ведучий та зірка каналу СТБ Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце. Невже кар'єрі настав кінець?