Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

Її полюбили за велику кількість різних рис: від надзвичайної харизми до доброго серця, що було здатне полюбити всіх на світі. Руслана мала відмінне почуття гумору, вміння ладнати з усіма, знаходити щастя у маленьких речах.

Цікаво, що маючи надзвичайний вибір серед чоловіків, адже акторка поміняла серця лише поглядом, а вона обрала того, хто просто вирішив її дочекатися.

Вдівець Руслани Писанки розповів, яким було її життя

Чоловік Руслани Писанки розповів про її стосунки з його сином
Вдівець Руслани Писанки розповів, яким було її життя

Так, останні роки вона жила разом з бізнесменом Ігорем Ісаковим. Познайомилися вони в мережі, і чоловік до останнього не вірив, що він дійсно зустрінеться саме з акторкою. Він прекрасно розумів, що на побачення може прийти інша жінка, але все одно наважився на це.

Прийшовши, йому довелося добряче почекати, і не 1 годину. Зв’язавшись з Русланою, він нагадав їй, що вона пропустила побачення, а акторка попросила почекати і явилася особистою персоною.

Його терплячість та чесність полонила її серце, він вже був приголомшений тим, що дійсно сів у машину до відомої акторки.

Спільних дітей у пари не було. Але натомість, вони досягали різних цілей разом: худли, будували будинок, кохали. До пасинка акторка ставилася як до рідного сина, і незабаром в них виник міцний зв’язок. Тим не менш, хлопець згодом з’їхав та перебрався в іншу країну.

А Ігор до останнього не вірив, що може втратити свою кохану. Навіть коли він своїми очами побачив діагноз, який був надрукований на медичних документах, зірка переконувала його, що зможе перемогти, і він вірив. Лише пізніше він усвідомив, що таким чином вона зберігала в ньому спокій і надавала подивитися говорю в очі. Власне, і сама зберігала оптимізм.

Вчинок своєї дружини Ігор зрозумів лише тоді, коли вона пішла. Напередодні їй навіть стало краще. До останнього вона займалася справами, наче її не чекає смерть. Зокрема взялася допомагати знайомим підбирати житло. А потім її не стало…

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.