Тоня Матвієнко показала, що робила з Арсеном Мірзояном поза сценою на гастролях у США – реакція Мережі

Стало відомо, що співачка Тоня Матвієнко разом із своїм чоловіком Арсеном Мірзояном виїхали за кордон. Чим займалися артисти у США у вільний від виступів час?

Співаки Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вже давно ведуть сторінки в Інстаграм, де розповідають про все, що відбувається у їхньому житті. Нещодавно стало відомо, що артисти разом зі своєю командою залишили територію України та вилетіли до США. Арсен уже встиг оприлюднити фотографії, на яких показав виступи та зворушливі кадри із зустрічей із шанувальниками, які побували на їхніх концертах в Америці. Всюди на знімках можна побачити український прапор.

Тоня своєю чергою показала, як вони разом із чоловіком проводили час на гастролях після виступів. Так, у мікроблозі 43-річної Антоніни Матвієнко з’явилося миле та дуже романтичне відео, на якому вона здебільшого зображена разом із коханим чоловіком. У кадрі пара в стильних образах, зворушливо тримаючись за руки, гуляють вуличками міста, разом із членами команди катаються у метро, ​​купують вуличну їжу та відпочивають після концертів. Особливого настрою додає відео музика, що звучить за кадром. Це була пісня Тоні Матвієнко “Кульбабі”, яку вона випустила у грудні 2022 року.

“Гастролі. Поза сценою”, – підписала публікацію артистка.

Зазначимо, що коли Тоня презентувала трек, робота над яким велася напередодні війни, то розповіла, що своїми “Кульбабами” вона хотіла здивувати не лише слухачів, а й себе, бо вся пісня виконана у невластивій їй манері. Особливо вразило, як композиція гармонійно лягла на її романтичне та трохи відчайдушне відео, записане в США. Це ж відзначили підписники співачки, які у коментарях обсипали її компліментами.

Нагадаємо, що раніше у своєму мікроблозі Антоніна Матвієнко поділилася знімком, на якому вона разом із Арсеном Мірзояном позувала на тлі Капітолія у Вашингтоні. У кадрі зіркова пара з’явилася у дуже стильних образах. Особливо вразив милий смугастий костюм співачки, виконаний у піжамному стилі.

Стильні Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян засвітилися у Вашингтоні
Стильні Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян засвітилися у Вашингтоні

Схожі статті

Де зараз спільна дитина Володимира Кличка і Оксани Марченко: ви не знали, а вона – існує (ФОТО)

Оксана Марченко та Володимир Кличко хочуть, або ні, але є і будуть пов'язані на все життя однією дитиною. До того ж, навіть не своєю, а взагалі донькою іншого екс-політика.

Затісний топ і видно животик: 45-річна Маша Єфросиніна вагається щодо свого відвертого образу в її роки

Маша Єфросиніна показала, як вона і в чому може виглядати в свої 45 років на 20. Також вона розвіює думку щодо того, як можна, а як не можна одягатися загалом.

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.

Неймовірні хвилі та кадри на Дніпрі: 7-річний син Юрія Горбунова став професіоналом із серфінгу

Катя Осадча та її 7-річний син Іван продовжують дивувати українців своїми досягненнями з серфінгу на Дніпрі. Вони "стоять" на дошці так, що хвилі здіймаються вище них самих.