Олександр Усик показав жінку, яка змінила його життя: як виглядає ідеальна дружина знаменитого боксера

Щороку одного і того ж дня боксер Олександр Усик публічно звертається до жінки, стосунки з якою у нього тривають понад 20 років. Рідкісні фото пари.

Знаменитого українського боксера Олександра Усика, який здобув чимало нищівних перемог на світових рингах, знають усі. Спортсмен регулярно з’являється на публіці та в соціальних мережах, де розповідає виключно про свою професійну діяльність та публікує фото з публічних заходів, тренувань та боксерських поєдинків. Про особисте Усик практично не розповідає, проте днями боксер вразив зворушливим постом, у якому звернувся до жінки, яка понад 20 років є його підтримкою та опорою, яку він любить усе своє свідоме життя.

Так, 25 вересня в Інстаграм чемпіона з’явилося відео, на якому було зібрано багато рідкісних кадрів з його дружиною Катериною. Знімки з’явилися не випадково, а були присвячені важливій даті -15-річній річниці їхнього шлюбу.

Олександр Усик публічно звернувся до коханої з ніжними словами та зворушливо подякував обраниці за те, що вона кардинально змінила його життя і щодня робить його щасливим, за чотирьох прекрасних дітей та за те, що завжди підтримує у всіх його цілях. Боксер відзначив, що відчуває турботу Катерини навіть на відстані та вдячний їй, що вона завжди каже йому правду, якщо їй щось не подобається. Також спортсмен зізнався, що дуже любить її надзвичайно смачні сніданки. Саме такий він репрезентував у дитинстві свою майбутню дружину.

Олександр Усик показав жінку, яка змінила його життя
Олександр Усик показав жінку, яка змінила його життя

Нагадаємо, що Олександр Усік та Катерина 15 років перебувають в офіційному шлюбі, проте відносини їх почалися понад 20 років тому, коли обидва навчалися у школі. За цей час у сім’ї з’явилося четверо дітей – старша донька Єлизавета, якій вже виповнилося 13 років, сини Михайло та Кирило. Наймолодша дочка Марія народилася наприкінці січня 2024 року. Нещодавно Катерина показала фото, на яких була зображена з 7-місячною дитиною.

Дружина Олександра Усика вперше показала маленьку дочку
Дружина Олександра Усика вперше показала маленьку дочку

Схожі статті

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.

Неймовірні хвилі та кадри на Дніпрі: 7-річний син Юрія Горбунова став професіоналом із серфінгу

Катя Осадча та її 7-річний син Іван продовжують дивувати українців своїми досягненнями з серфінгу на Дніпрі. Вони "стоять" на дошці так, що хвилі здіймаються вище них самих.

2 пари джинсів та спідниць, жакети та модне взуття: Каменських зібрала ідеальний гардероб – все прикрила

Співачка Настя Каменська готується до нового сезону і вже встигла поповнити свій гардероб кількома стильними речами, які ідеально підкреслили не лише фігуру, а й бунтарський характер зірки.

Катя Осадча розповіла, що робити, якщо не знаєш, що одягнути по погоді: зірка показала образ на всі випадки

Катя Осадча знає, що потрібно одягнути, коли "немає чого вдягнути", а також, як знаходити час суто на себе. Для цього в зірки є свої особисті лайфхаки.