Засмаглий макіяж, як у Насті Каменських: дружина Потапа показала новий мейк, який чудово підійде для осені

Настя Каменських зробила такий насичений смокі-айс, який чудово підійде для похмурих осінніх днів. Що саме це за макіяж відомо і описано детально.

Відома українська співачка Настя Каменських зробила новий макіяж, який перевершив усе, що вона робила раніше. Оскільки такого сильного мейку до цього своїм фанам вона ще не показувала. Свої нові світлини з таким образом вона виклала на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Свій пост вона підписала наступними словами: “Іноді просто варто зупинитися і відчути момент”. Зірка запевняє, що тоді він може перетворитися на щось більше — на справжню магію.

За словами Насті Каменських, ми дуже часто поспішаємо в житті і забуваємо, що саме наші почуття роблять наше життя насамперед — значимим. А також, насиченим, наповненим сенсом і красою. Все, що описала знаменитість словами вона намагалася передати й через свій образ. Він виглядає дуже по-діловому, по-осінньому, також насичено і не може не привернути увагу.

 

Для свого обличчя вона обрала досить насичений-коричневий колір тональної основи. Такий, що здається, вона дуже засмагла, ніби щойно прилетіла з Мальдів. Під колір такої основи вона підібрала досить темний і насичений коректор. Біля очей зірки помітні зморшки. І навіть в їх “складках” зібралася тональна основа. Вилиці зірка підвела світло-рожево-коричневими рум’янами. Брови вона зробила чорними, а вії дуже і дуже сильно об’ємними за допомогою звичайної туші. Вії Насті Каменських такі довгі, об’ємні і закручені, що здається, що в простої людини таких вій бути просто не може.

Крім цього, свої очі зірка досить сильно підвела підводкою для очей. А на повіки нанесла світло-коричневі тіні. Брови NK виразно підкреслила чорним олівцем. Губи Настя Каменських виділила темно-рожевою матовою помадою. І контур обвела олівцем також кольору, але злегка темнішим.

Схожі статті

У мережі показали фото вагітної Марічки Падалко: носить під серцем дитя від свого коханого чоловіка (ФОТО)

За час роботи на телебаченні Марічка Падалко встигла народити трьох дітей. Коли зірка 1+1 дізналася про свою третю вагітність, то була трохи збентежена.

Що пов’язує Дмитра Коляденка та Ірину Білик, крім котлет? Найекстравагатніша парочка українського шоубізу

У Мережі знову говорять про возз'єднання колишнього подружжя – співачки Ірини Білик та хореографа Дмитра Коляденка. Цю пару пов'язує дуже багато і не тільки минулі спогади.

“Вибач, тато, що так”: на могилі Григорія Чапкіса за три роки після смерті встановили пам’ятник, але є нюанс

Спадкоємець Григорія Чапкіс через 3 роки вшанував пам'ять свого батька. Однак, є нюанс, який серйозно вразив публіку. Усі деталі в нашому матеріалі.

Як змінилося життя Камалії після розлучення з мільярдером Захуром через молоду жінку – не все так і погано

Після розлучення з британським мільярдером пакистанського походження Мохаммадом Захуром життя співачки Камалії кардинально змінилося, але не в матеріальному плані.

“Він у боргах”: важке становище Олега Винника вийшло назовні і більше не таємниця – збанкрутував

Не так давно Олег Винник повернувся на естраду, але його непросте становище вийшло назовні і більше не таємниця. Що відбувається з життям артиста?

Леся Нікітюк показала силует чоловіка, який увірвався в її життя та холодильник: як виглядає щасливчик

Леся Нікітюк показала фото чоловіка, який живе у неї вдома і по-трохи поїдає запаси їжі з її холодильника. Уже відомо, що він точно дуже і дуже молодий.