Оля Полякова та Маша Єфросиніна влаштують приватну зустріч: потрапити на неї можуть звичайні українці

Маша Єфросиніна та Оля Полякова зустрінуться з жінками, які через теперішні події в Україні втратили орієнтир у житті. Вони хочуть вивести жінок із стану розгубленості.

Популярна співачка Оля Полякова та відома телеведуча і авторка власних програм на YouTube Маша Єфросиніна проведуть приватну зустріч з українцями. Потрапити на цей захід зможуть абсолютно всі, хто придбає квиток. Зустріч відбудеться в тісному колі і українці матимуть можливість побачити і по спілкуватися з цими відомими людьми “зблизька”. Про все це, Маша Єфросиніна повідомила на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

За її словами, вона разом із Олею Поляковою влаштують і проведуть приватну зустріч під назвою “Я не бачу орієнтир”. Захід проведуть для таких же жінок і подруг, якими вони є з Олею Поляковою. Ця зустріч підійде для всіх, хто хоче хоч трішки зупинитися, видихнути та перезавантажитися. Все те, що відбулося в нашій країні після 22 лютого 2024 року, дуже сильно вплинуло на всіх жінок. У першу чергу, морально. Чимало людей відчувають і переживають стрес. Це, в свою чергу, “вибиває” з колії і не дає зосередитися на роботі, на поставленні цілей і того, щоб рухатися по життю далі.

“Я не хочу дати ні собі, ні вам впасти в це урвище внутрішньої розгубленості і втратити свої життєві орієнтири”, – пояснила Маша Єфросиніна.

 

Телеведуча закликала всіх об’єднуватися, зустрічатися разом, доглядати за своїм внутрішнім і зовнішнім світом. І робити все для того, щоб орієнтир не зникав. Олю Полякову телеведуча вирішила запросити тому, що вона є жінкою, яка завжди має позитивний настрій не дивлячись на те, щоб не сталося. Вона завжди бачить світло, навіть якщо воно десь там в кінці.

Крім цього, Маша Єфросиніна планує відкрито розповісти про свою дружбу з Олею Поляковою, і навіть про те, через що довелося пройти їхнім “стосункам”. Вона запевняє, що їх дружба склалася не легко і не просто. Також телеведуча поговорить з гостями про успіх та занепад. І розповість багато цікавого.

Схожі статті

Тіна Кароль несподівано відреагувала на хейт через свій “невдалий” образ на концерті – без зайвих слів

Образ Тіни Кароль на концерті став предметом для жартів у Мережі. Що так не сподобалось шанувальникам? За що ще "лають" артистку останнім часом?

Злата Огнєвіч показала 70-річного батька, який нещодавно подолав 2000 метрів у горах: піднявся на гору Афон

Злата Огнєвіч оприлюднила в stories свого батька, який здолав величезний піший маршрут в горах у Греції. Також вона показала, як саме виглядає її батько в 70 років.

7-місячний син Віталія Козловського вже пірнає і плаває під водою: зірка показав досягнення Оскара

Віталій Козловський вразив всіх тим, як його 7-місячний син вміє затримувати дихання і пірнати під воду. Те, як Оскар навчився плавати навіть змогли відзняти під водою.

Повна протилежність сестри, яка досі працює у Москві: молодша дочка Ольги Сумської вразила фото з Амстердаму

Молодша дочка Ольги Сумської 22-річна Ганна Борисюк поділилася атмосферними фотографіями зі своєї подорожі до Нідерландів. У цей час її сестра продовжує спокійно жити у Москві.

Євген Клопотенко показав, як правильно смажити картоплю: більшість українців досі не знають ці 3 правила

Євген Клопотенко розповів чіткий алгоритм дій того, як правильно смажити картоплю, щоб вона вийшла ідеальною. Не врахував лише того, що українці люблять сало більше за будь-яку оливкову олію.

Ольга Цибульська заявила, що вона дуже лінива: зірка більше не приховує правди, як заробляє на життя

Ольга Цибульська вигадала для себе декілька лайфхаків проти ліні, які також можуть бути корисними й для всіх українців. Вона перша зірка шоубізу, яка чесно зізналася в своїх лінощах.