Ревнощі та зрада: що насправді відбувалося у родині Ніни Матвієнко – чоловік співачки розповів усю правду

Цей шлюб тривав 50 років, але згодом несподівано розпався. Чоловік Ніни Матвієнко вперше зізнався, які стосунки у нього були із дружиною в останній час. І чому він з'їхав три роки тому?

Рік тому не стало легендарної української співачки Ніни Матвієнко. Це стало великою втратою не лише для її сім’ї, а й для багатомільйонної армії шанувальників артистки. У річницю смерті співачки, її донька – Тоня Матвієнко, сини – Іван та Андрій, зять Арсен Мірзоян та онуки Ніна та Уляна побували на Звіринецькому цвинтарі у Києві та зробили пам’ятне фото біля могили. Проте на знімку не було видно ще одного дуже важливого члена родини – чоловіка Ніни Матвієнко – художника Петра Гончара.

Чоловік Ніни Матвієнко розповів усю правду про розлучення зі співачкою
Чоловік Ніни Матвієнко розповів усю правду про розлучення зі співачкою

Зазначимо, що у 2021 році Ніна Матвієнко та Петро Гончар, які прожили у шлюбі 50 років, несподівано зізналися, що роз’їхалися та стали жити окремо. Тоді ця новина приголомшила публіку і лише через 3 роки стало відомо, що насправді відбувалося в зірковій родині.

Так, у програмі “Говорить вся Україна” з Олексієм Сухановим чоловік Ніни Матвієнко вперше зізнався, що рішення про розлучення з дружиною ухвалив він. Зараз він вважає, що це був егоїстичний вчинок, який можна прирівняти до зради.

Чоловік Ніни Матвієнко розповів усю правду про розлучення зі співачкою
Чоловік Ніни Матвієнко розповів усю правду про розлучення зі співачкою

На своє виправдання чоловік співачки каже, що з’їхав від Матвієнка, коли діти виросли та міцно встали на ноги. Співачка ухвалила його рішення, хоча спочатку вони конфліктували з цього приводу. Однак потім упокорилися і почали спілкуватися. Гончар навіть вибачився.

Чоловік Ніни Матвієнко розповів усю правду про розлучення зі співачкою
Чоловік Ніни Матвієнко розповів усю правду про розлучення зі співачкою

У програмі також спливли деякі деталі відносин подружжя. Чоловік Матвієнко зізнався, що в молодості ревнував дружину, адже її постійно оточували шанувальники. Втім артистка теж ревнувала художника, який був дуже велелюбним і, як висловлюється Петро Гончар – “любив красу”.

Зазначимо, що після смерті артистки стало відомо, що її чоловік знову переїхав до їхнього спільного будинку і живе зараз під одним дахом з дітьми та онуками. Як зізнається Антоніна Матвієнко, тато допомагає з молодшою онукою Ніною.

Схожі статті

Вирішив, що краще бути чайлдфрі: 36-річний Володимир Дантес пояснив, чому діти не плануються

Володимир Дантес і Даша Кацуріна — чудова пара. Всі очікували, що скоро у них з'явиться спільна дитина. Але час йде, а малюка все немає. І зараз Дантес натякнув, що поповнення можна не чекати.

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.