Марічка Падалко познайомилася з першим чоловіком на конкурсі краси: він був головою журі

Зірка 1+1 Марічка Падалко досі не назвала імені свого першого чоловіка, з яким прожила у шлюбі 15 років. Однак дещо про нього вона все ж таки розповіла. Подробиці читайте далі у матеріалі.

Ось уже 14 років зірка 1+1 Марічка Падалко офіційно одружена з колишнім депутатом, журналістом та програмістом, а нині військовослужбовцем Єгором Соболєвим. До цього пара кілька років жила в цивільному шлюбі. За цей час у сім’ї виросло троє дітей – син та двоє дочок. Але мало хто знає, що більшу частину свого свідомого життя знаменитість жила з зовсім іншим чоловіком.

Про перший шлюб Падалко практично нічого не відомо, телезірка досі приховує ім’я першого чоловіка і дуже рідко про нього згадує, однак у розмові з журналісткою Аліною Доротюк, Марічка вперше відверто розповіла кілька цікавих деталей про своє минуле.

Марічка Падалко розповіла, ким був її перший чоловік
Марічка Падалко розповіла, ким був її перший чоловік

Так, з’ясувалося, що Марічка та її обранець навчалися в одній школі. Молодий чоловік був на рік старший. Знайомство відбулося під час одного із шкільних заходів – конкурсу краси, де десятикласник був головою журі. Падалко зазначила, що хлопець був не із простої родини. У 90-х роках його батько став власником банку, тож грошей у сім’ї завжди було достатньо. Весілля відбулося, коли Марічці виповнилося 22 роки. За словами знаменитості, у їхній родині все було ідеально, але їй не вистачало якогось драйву та пасіонарності, які вона потім знайде у другому чоловікові.

Марічка Падалко розповіла, ким був її перший чоловік
Марічка Падалко розповіла, ким був її перший чоловік

Їхній роман почався, коли обоє були одружені. У родині Єгора Соболєва росла дочка і спочатку чоловік не збирався йти з сім’ї, а хотів дочекатися, поки дитина підросте. Марічка теж тягла час і не наважувалась сказати, що закохана в іншого. У розмові з Доротюк Падалко зізналася, що вдячна своєму першому чоловікові за те, що він не мучив її питаннями, а просто спокійно розлучився. Жодного поділу майна, тим більше, що Марічка ні на що не претендувала. Зараз, як зізнається знаменитість, вона вчинила б інакше.

“Мені тоді було байдуже. Я хотіла все розпочати спочатку”, – сказала Падалко.

Її рішення також підтримав Єгор Соболєв.

Марічка Падалко розповіла, ким був її перший чоловік

Зараз Марічка та її колишній підтримують “ввічливі” стосунки та вітають один одного з днем ​​народження. Чоловік вдруге створив сім’ю, де з’явилися двоє дітей.

“Мені здається, що життя його винагородило як і всіх нас”, – сказала Падалко на завершення теми.

Схожі статті

Вирішив, що краще бути чайлдфрі: 36-річний Володимир Дантес пояснив, чому діти не плануються

Володимир Дантес і Даша Кацуріна — чудова пара. Всі очікували, що скоро у них з'явиться спільна дитина. Але час йде, а малюка все немає. І зараз Дантес натякнув, що поповнення можна не чекати.

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.