Іспанський наречений зрадниці Ані Лорак в шапці-вушанці поскаржився на сніг у Москві

Коли Лорак перевозила свого іспанського нареченого до Москви, то, зважаючи на все, забула розповісти деякі деталі, які стали для інструктора з йоги повною несподіванкою.

У лютому 2023 року співачка Ані Лорак, яка весь цей час продовжувала мовчати про війну в Україні, вперше привезла свого іспанського інструктора з йоги Ісаака Віджраку до Москви. Тоді вони ще не оголошували себе парою, а уявлялися близькими за духом людьми. Фотографію, яка була зроблена дорогою з аеропорту, артистка оприлюднила в Інстаграм. Її іспанський “друг” був у піднесеному настрої та у передчутті подій, які незабаром кардинально змінять його життя.

Іспанський наречений зрадниці Лорак поскаржився на життя у Москві
Іспанський наречений зрадниці Лорак поскаржився на життя у Москві

Незабаром вони оголосили себе парою і стали виходити на публіку разом, далі Ісаак переселиться до розкішного будинку артистки, залишить свої практики і перейде на роботу до команди Лорак і стане її офіційним представником.

А нещодавно Віджрак зробив Кароліні офіційну пропозицію і в урочистій обстановці вручив їй заручне кільце. Тепер вони офіційно “наречений” та “наречена”. У Мережі цікаво спостерігають за розвитком подальших подій.

А поки шанувальники чекають на офіційне оголошення дати майбутнього весілля, іспанський коханий Лорак ділиться своїми враженнями про життя в Москві. Так, в Інстаграм Ісаака з’явилося відео, зроблене напередодні вранці. У кадрі засмаглий інструктор з йоги, який тільки недавно повернувся з теплих країн, з’явився в теплому светрі, куртці та кошлатій шапці-вушанці. У цей час на вулиці йшов мокрий сніг. З жахом в очах Віжраку дивувався, що у жовтні в Москві вже може бути сніг. Здається для нього це стало справжнім сюрпризом.

Іспанський наречений зрадниці Лорак поскаржився на життя у Москві
Іспанський наречений зрадниці Лорак поскаржився на життя у Москві

Нагадаємо, що Ісаак Віжраку з’явився в житті Ані Лорак, коли вона на початку 2022 року, коли Росія напала на Україну, ховалася від усіх у теплих країнах. Понад шість місяців артистка не виходила на зв’язок і не з’являлася на публіці. Згодом дала скандальне інтерв’ю, в якому Кароліна Куек намагалася всидіти на двох стільцях і так і не змогла вимовити слово війна.

Схожі статті

Вирішив, що краще бути чайлдфрі: 36-річний Володимир Дантес пояснив, чому діти не плануються

Володимир Дантес і Даша Кацуріна — чудова пара. Всі очікували, що скоро у них з'явиться спільна дитина. Але час йде, а малюка все немає. І зараз Дантес натякнув, що поповнення можна не чекати.

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.