Як виглядає дочка Ольги Сумської, яка розбила її серце: мама і спадкоємиця не бачаться роками

Українська акторка Ольга Сумська старається не згадувати про старшу дочку в публічному просторі. Що стало причиною такого радикального рішення?

Відома українська акторка Ольга Сумська завжди була відома своєю глибокою любов’ю до родини та відданістю близьким. Однак, як і будь-яка мати, вона мусила навчитися відпускати своїх дітей у самостійне життя, навіть якщо це приносило їй біль.

Особливо складним випробуванням для Сумської стало рішення її старшої доньки Антоніни Паперної переїхати до Росії. Ця подія сталася приблизно десять років тому, коли Антоніна вирішила, що її мрія — працювати в одному з московських театрів. Переїзд був викликаний бажанням розвивати свою акторську кар’єру, адже раніше вважалося, що там більше перспектив.

Ольга Сумська показала, як зараз виглядає її дочка
Ольга Сумська показала, як зараз виглядає її дочка

Для цього дівчина потребувала російського громадянства, але отримання бажаного паспорта стало тривалим процесом. Сумська неодноразово наголошувала, що не знає, який паспорт має її донька. Але є припущення, що після одруження з російським актором і народження двох дітей, Антоніна таки могла стати громадянкою РФ.

Після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну, багато хто очікував від Антоніни чіткої публічної позиції. Проте вона обрала мовчання. Навіть коли її мати намагалася захистити дочку перед українською публікою, Антоніна продовжувала з’являтися на світських заходах у Москві та брати участь у російських кінопроєктах.

Ольга Сумська показала, як зараз виглядає її дочка
Ольга Сумська показала, як зараз виглядає її дочка

Акторка намагається не вигороджувати дочку, тож старається не коментувати її життя на болотах. Проте, вона вже вступала у відкриту суперечку з Кондратюком, який висловився щодо поведінки її доньки. Конфлікт поглибився, коли племінник Сумської, В’ячеслав Хостікоєв, оприлюднив інформацію, що Антоніна не приїхала на похорон своєї бабусі.

Схожі статті

Як голлівудські зірки: Григорій Решетнік і Христина Решетнік пройшлися червоною доріжкою

Сукня дружини відомого шоумена Григорія Решетніка тягнулася по всій червоній доріжці. Христина Решетнік була у підборах і ледь не заплуталася в своєму вбранні. Але гарно встояла на ногах.

Він залицявся, а вона впала у “френдзону”: що насправді було між Дорофєєвою і Позитивом

Надя Дорофєєва і Позитив працювали разом протягом 10 років, і за цей час їм неодноразово приписували романтичні стосунки - що ж між ними було насправді?

15 років про неї було ні слуху ні духу: чому Олександр Педан приховував свою дружину Інну

Олександр Педан вже протягом 21 року вірний лише одній жінці - Інні Педан, яку близько 15 років приховував від публіки та телекамер - чому так сталося?

Що має зробити Винник у Німеччині, щоб повернутися в Україну: продюсер здивував заявою

Популярний український виконавець Олег Винник поставив свою кар'єру на паузу ще 3 роки тому, і не так давно вирішив повернутися. Але все не так просто, і для цього необхідна умова.

“Він клявся до останнього”: екс-дружина Павліка розповіла, як він обвів її навколо пальця

Колишня дружина відомого артиста Віктора Павліка розкрила таємниці їхнього життя. Виявляється, співак не такий безгрішний, яким хоче здаватися.

Рибалка – не жіноча справа? Астаф’єва, Ласточкін та Огнєвіч розповіли про свої незвичні хобі

Українські знаменитості демонструють, що завжди можна знайти час для того, що дарує справжнє задоволення. Астаф'єва, Ласточкін та Огнєвіч розповіли про свої нестандартні хобі.