Він залицявся, а вона впала у “френдзону”: що насправді було між Дорофєєвою і Позитивом

Надя Дорофєєва і Позитив працювали разом протягом 10 років, і за цей час їм неодноразово приписували романтичні стосунки - що ж між ними було насправді?

Надя Дорофєєва та Позитив почали свою спільну музичну кар’єру у 2010 році, коли був створений гурт “Время и Стекло”. На початку їхнього співробітництва артисти активно підтримували чутки про романтичні стосунки між одне одним, що було стратегічним кроком для привернення уваги до колективу.

Надя Дорофєєва розповіла, що насправді було між нею і Позитивом
Надя Дорофєєва розповіла, що насправді було між нею і Позитивом

Під час першої зустрічі між ними відразу виникла реальна симпатія. Олексій намагався справити враження на Надю, зокрема під час спільного обіду. Вона згадує, що тоді носила жовті квадратні окуляри, і саме в цей момент Олексій закликав її зняти їх, зазначивши, що у неї дуже красиві очі. Це маленьке, але пам’ятне залицяння стало каталізатором для чуток про їхній роман, які незабаром почали активно обговорюватися в медіа.

Надя Дорофєєва розповіла, що насправді було між нею і Позитивом
Надя Дорофєєва розповіла, що насправді було між нею і Позитивом

Надя Дорофєєва не мала на увазі романтичні стосунки, коли згадувала про безневинний флірт, адже це зовсім не свідчить про те, що у неї були стосунки з Позитивом. У свою чергу, Позитив у одному з інтерв’ю заявляв, що не мав жодних романтичних стосунків із колегою по гурту.

Звичайно, наявність партнерів не є перешкодою для виникнення почуттів, якщо вони щирі, зазначав Позитив. Однак Олексій висловив думку, що, навіть якби вони були вільні, навряд чи між ними виникло б справжнє кохання.

Надя Дорофєєва розповіла, що насправді було між нею і Позитивом
Надя Дорофєєва розповіла, що насправді було між нею і Позитивом

Ще до того як гурт розпався, Дорофєєва і Позитив справді проводили багато часу разом. Їхня робота передбачала участь у гастролях, корпоративних заходах, підготовках до сольних концертах, а також записи та зйомки. Тому їх спільну присутність на сцені або в кліпах у відвертих образах, дійсно слід було розглядати виключно як професійну діяльність, а не як серйозні стосунки з романтичним підтекстом.

Схожі статті

Як голлівудські зірки: Григорій Решетнік і Христина Решетнік пройшлися червоною доріжкою

Сукня дружини відомого шоумена Григорія Решетніка тягнулася по всій червоній доріжці. Христина Решетнік була у підборах і ледь не заплуталася в своєму вбранні. Але гарно встояла на ногах.

15 років про неї було ні слуху ні духу: чому Олександр Педан приховував свою дружину Інну

Олександр Педан вже протягом 21 року вірний лише одній жінці - Інні Педан, яку близько 15 років приховував від публіки та телекамер - чому так сталося?

Що має зробити Винник у Німеччині, щоб повернутися в Україну: продюсер здивував заявою

Популярний український виконавець Олег Винник поставив свою кар'єру на паузу ще 3 роки тому, і не так давно вирішив повернутися. Але все не так просто, і для цього необхідна умова.

“Він клявся до останнього”: екс-дружина Павліка розповіла, як він обвів її навколо пальця

Колишня дружина відомого артиста Віктора Павліка розкрила таємниці їхнього життя. Виявляється, співак не такий безгрішний, яким хоче здаватися.

Як виглядає дочка Ольги Сумської, яка розбила її серце: мама і спадкоємиця не бачаться роками

Українська акторка Ольга Сумська старається не згадувати про старшу дочку в публічному просторі. Що стало причиною такого радикального рішення?

Рибалка – не жіноча справа? Астаф’єва, Ласточкін та Огнєвіч розповіли про свої незвичні хобі

Українські знаменитості демонструють, що завжди можна знайти час для того, що дарує справжнє задоволення. Астаф'єва, Ласточкін та Огнєвіч розповіли про свої нестандартні хобі.