|
16.10.2020 00:10

Людина, яка змінює світ: про Ілона Маска знімуть фільм

НВО нарешті розродилася ідеєю зняти серіал про найфантастичнішу людину минулого і нинішнього сторіччя – Ілона Маска та про SpaceX, компанію з вивчення космосу, засновану ним.

Як повідомляє Variety, це буде шестисерійний серіал, знятий на основі  книги Ешлі Венс “Ілон Маск: Тесла, SpaceX і пошуки фантастичного майбутнього”.

Сюжет крутиться навколо головного героя, який опанований незвичайною мрією – зробити людство різнопланетним видом.

Чоловік усамітнюється з групою відданих йому науковців та інженерів на віддаленому острові Тихого океану, де вони працюють над створенням ракети для міжпланетних подорожей. В підсумку команді вдається здійснити свій план і вони запускають першу ракету SpaceX на орбіту. Це стимулювало нову еру приватних досліджень космосу, що завершилося першим запуском Falcon 9 з пілотованого літака у травні 2020 року.

Запуск Falcon 9

Сценарій взявся писати Дуг Юнг, знаний як один із творців науково-фантастичного фільму Стартрек: Нескінченність. Він же візьме на себе обов’язки виконавчого продюсерfасеріалу. Продюсерська компанія “Вільна асоціація”, її керівник Ченнінг Татум і двоє інших – Рід Каролін та Пітер Кірнан, таакож продюсуватимуть проєкт.

Попередньо відомо, що Маск на разі незалучений до творення проєкту.

Електромобіль Tesla

Ілон Маск – людина, яка змінює світ. Ще раніше створив компанію Tesla, яка першою почала виробляти електромобілі та впроваджує  екологічно чисту енергію. Сукупно його власний капітал, за оцінками, становить близько 100 мільярдів доларів.