Крутезний iPhone 12 Apple прокачає 4 гігабіти за одну секунду

Компанія Apple презентувала довгоочікуваний модельний ряд Айфон 12. Для поціновувачів продукції технологій і моделей Apple є з чого вибирати. Новинка представлена у базовому, mini, Pro, Prо Max і Se 2 варіантах. Тут мова піде про базовий iPhone 12.

Найперше, що кидається у вічі – це зовнішній вигляд. Дизайн обновився повністю і рамка ґаджета нарешті стала квадратною.

Виготовлений із скла і сталі. Виробники використовують спеціальне покриття Ceramic Shield, за рахунок якого, як вони стверджують, iPhone 12 у чотири рази міцніший попереднього покоління.

Дизайн iPhone 12
Дизайн iPhone 12

іPhone 12 тонший на 11% s легший на 16%, ніж iPhone 11.

Дисплей 6,1-дюймовый з частотою оновлення 60 Гц. Вочевидь виробники відмовилися від панелі з високою частотою оновлення на користь економії заряду акумулятора. Дозвіл екрану дорівнює 2 532 на 1170 пікселів.

Дисплей iPhone 12

В основі процесора іPhone 12 5-нм чипсет Apple A14 Bionic, який характеризується феноменальною потужністю. Ємність накопичувача в порівнянні з iPhone 11 не змінилася, це ті ж 64, 128 або 256 ГБ.

Процесор iPhone 12
Процесор iPhone 12

Камера у iPhone 12 подвійна, з ширококутовим і зверзширококутовим об’єктивами. Кут огляду 120 градусів. Хоча модуль подвійної камери дуже схожий на той, що встановлений в простій iPhone 11. За рахунок використання процесора А 14 покращено нічну зйомку. Відео ґаджет знімає в 4K на швидкості 60 кадрів у секунду.

Про ємність акумулятора виробник змовчав. Але ходять чутки, що потужність батареї навіть менша, ніж на iPhone 11. Зате є й перевага – iPhone 12 підтримує нову систему магнітної бездротової зарядки Magsafe.

iPhone 12 підтримує мережі бездротового п’ятого покоління і оснащений 5G-модемом. Для України це, на жаль, поки що не актуально. Хоча при революційному підході нинішньої влади питання може вирішитися дуже скоро.

Дизайн в кольорах

Моделі представлені у п’яти кольорах – білому, чорному, синьому, червоному і світло-зеленому. Ціна – від 799 у.о. Передзакази в США можна буде оформити вже з 16 жовтня. В нашій країні – з листопада.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.