Багатодітний Віталій Кличко показав своїх дітей, які живуть далеко від нього: двоє синочків і лапочка дочка

Відомий український спортсмен та політик Віталій Кличко є багатодітним батьком, у якого підростають неймовірно красиві діти. Усі деталі в нашій статті.

Цього року знаменитий український спортсмен та мер Києва Віталій Кличко повідомив про те, що розлучається зі своєю дружиною Наталією, з якою прожив багато років разом. Але насправді родина тривалий час знаходилася в розлуці, адже благовірна знаменитості обрала для життя Європу.

Так, екс-дружина Віталія вирішила пов’язати своє життя з музичною індустрією. Подейкують, що у житті мера також сталися зміни, і нібито в його в нього увірвалася таємнича красуня, яка поклала край його шлюбу. Однак, ця інформація так і не набула підтвердження.

Віталій Кличко показав всіх своїх дітей

Дружина та діти Віталія Кличка
Віталій Кличко показав всіх своїх дітей

Усі троє спадкоємців, які народилися у союзі з Наталією Кличко знаходилася разом з зірковлю матір’ю у Німеччині. При цьому варто відмітити, що дочка спортсмена народилася в Сполучених Штатах і вважає своєю батьківщиною та рідним домом Лос-Анджелес. Через ці слова дівчина якось потрапила у скандал, але сталося це багато років тому.

Дружина та діти Віталія Кличка
Віталій Кличко показав всіх своїх дітей

І хоча зараз діти Віталія Кличка дуже обережно поводяться в інформаційному просторі, адже розуміють, що за ними пильно стежать через професію батька, все ж таки деяка інформація про них є у відкритому доступі. Наприклад, чим збираються займатися у своєму житті молоді люди.

Так, дочка зірки Єлизавета-Вікторія вивчає психологію в університеті в Нідерландах, Єгор-Даніель закінчив перший етап університету за фахом бізнес-менеджмент та планує вступати до аспірантури, а молодший Максим поки досі навчається у школі у Великій Британії.

Спільними фотографіями з батьком молоді люди майже не діляться, але висновки з цього ніяких зробити не можна, так як Віталій взагалі неймовірно обережний в мережі.

Схожі статті

Вікторія Маремуха, Євген Клопотенко та Леся Нікітюк: чому все більше зірок обирають вільні стосунки?

Модель класичної родини обирають більшість сімей. Проте, є виключення. Деякі українські зірки обрали для себе вільні стосунки, але чому вони зробили такий вибір?

Вікна з квартири колишньої дружини Дзідзьо виходять на маєток Андрія Данилка: як виглядає будинок Сердючки

Співачка Slavia поділилась знімками зі свого вікна, як виявилось, артистці відкривається вигляд на розкішний будинок на Хрещатику, в якому живе Андрій Данилко. Як виглядає квартира знаменитості?

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.

Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося

Чоловіки ніяк не можуть залишити конфлікт, що трапився понад 8 років тому. Іво Бобул хоче особистих та щирих вибачень, а Вірастюк не розуміє, чому повинен просити пробачення.