Відомі Валентини, які відзначають подвійне свято: Валентина Хамайко, Валентин Стрикало, Валентина Терешкова

Сьогодні в усьому світі відзначається День святого Валентина. Цей же день називається й День всіх закоханих. Це свято прийнято вважати лише днем для закоханих, коли партнери можуть зробити один одному сюрпризи, подарунки, квіти, подорожі.

Також цей день можуть вважати своїм святом всі, кого звуть Валентин або Валентина. І ми вирішили відтінити тему кохання і пригадати українських знаменитостей, які можуть відзначити ще й іменини.

Валентина Хамайко

Валентина Хамайко

Відома українська телеведуча Валентина Хамайко, по-перше, може відсвяткувати День закоханих разом зі своїм чоловіком, щоправда, на відстані, адже він зараз захищає нашу неньку. А по-друге, Хамайко може сміливо відзначити день, який можна сказати й названий на її честь.

Валентин Томусяк

Валентин Томусяк

Молодий, талановитий український актор кіно та театру, який сьогодні точно привітає свою кохану дружину та вкотре зізнається їй у своїх почуттях. Також Валентин може сміливо вважати, що це свято якоюсь мірою назване на честь його імені. Тому, подвійне святкування буде дуже гарною ідеєю для проведення цього дня, ще й поруч з дружиною.

Валентин Стрикало

Валентин Стрикало

Відомий український рок-гурт “Валентин Стрикало”, а також це є псевдонім засновника гурту, тому, як гурт, так і соліст можуть відсвяткувати подвійне свято, навіть якщо у соліста та в учасників гурту немає других половинок, вони можуть відзначити день свого гурту та сам Стрикало особисто свої іменини.

Валентин Міхієнко

Валентин Міхієнко

Український комік “Жіночого кварталу” та “Леви на джипі” Валентин Міхієнко досить цікавий та харизматичний чоловік, який, сьогодні може відзначити тільки свої, так би мовити, іменини. Оскільки відомо, що другої половинки чоловік поки немає, проте, вже замислюється про родину.

Валентина Терешкова

Валентина Терешкова

Перша жінка-космонавт в історії світу, яка відзначає День святого Валентина та свої іменини. 16 червня у 1963 році Валентина здійснила незабутній та важливий політ на космічному кораблі “Схід-6”.

Схожі статті

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?

“Син” Олега Винника відрікся від нього і вразив зізнанням про відношення до співака: “Зараз всі знають”

Знаменитий український виконавець Андрій Кравченко, який здебільшого прославився через свою неймовірну схожість на Олега Винника прокоментував ставлення до артиста.

38-річна Ольга Цибульська поскаржилася на серйозні проблеми зі здоров’ям після ДТП: “Ледве тримаюся”

Відома українська співачка Ольга Цибульська вийшла на зв'язок та повідомила про те, що має серйозні проблеми зі здоров'ям. Що стало причиною негараздів?

Швидко повернулася у форму: Ребрик у вузьких джинсах з’явилася на роботі. Минуло кілька тижнів після пологів

Телеведуча та актриса Лілія Ребрик через кілька тижнів після третіх пологів вийшла на роботу у чудовій формі. Який образ підібрала знаменитість?

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала свого малюка, якого виховує сама: Заливако в минулому

Днями переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан неочікувано показала шанувальникам свого малюка. Як виявилось, почуття до Михайла Заливако залишились далеко в минулому.

Не забув: Єфросиніна на тлі чуток про натягнуті стосунки з чоловіком показала від нього милий “привіт”

Чоловік телеведучої Маші Єфросиною Тимур Хромаєв, незважаючи на чутки про натягнуті стосунки з дружиною, привітав її зі значною подією. Про це пам'ятають лише двоє.