Софія Ротару публічно зізналася в почуттях до іншого чоловіка: їх об’єднали таємний шлюб та спільна дитина

Знаменита українська співачка Софія Ротару здивувала шанувальників, публічно пригадавши про свого давнього друга, композитора та за деякими чутками таємного чоловіка Володимира Івасюка.

Навколо особистого життя легенди української естради Софії Ротару ходило багато чуток. Одна з найпопулярніших пліток — її зв’язок з Володимиром Івасюком. Відомо, що в молодості композитор та виконавиця тісно співпрацювали. Чоловік став автором декількох хітів артистки, які назавжди піднесли її на п’єдестал української культури.

Софія Ротару вперше розповіла, куди зникла під час війни
Софія Ротару публічно вшанувала пам’ять Володимира Івасюка

Втім, велика кількість журналістів вбачала у цьому зв’язку любовний підтекст. Поговорювали, що насправді Софія Михайлівна була заміжньою двічі, і першим чоловіком артистки був саме Володимир. Говорили і про те, що у них народилася таємна дитина. В девяностих з’явилася інформація, що невідомі викрали її, коли дитя було маленьким, однак згодом Софія Михайлівна дала офіційне спростування. Мовляв, викрали маленького Руслана, а другої дитини в неї немає.

Софія Ротару публічно вшанувала пам’ять Володимира Івасюка

Натомість про Івасюка артистка нічого не сказала. Коли Володимир пішов з життя на Ротару з нетерпінням чекали. Вважалося, що вона має з’явитися на похоронах. Але співачка знаходилася настільки далеко, що фізично не могла встигнути приїхати, щоб попрощатися з Івасюком.

Нещодавно Ротару вперше публічно за багато років пригадала про композитора. Співачка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram малюнок, на якому зображеноний Володимир Івасюк і додала емодзі червоного серця, яке як правило додають, коли мова йде про ніжні почуття до людини.

Софія Ротару публічно вшанувала пам’ять Володимира Івасюка

Навколо портрету чоловіка були вказані назви його найвідоміших творів, які увіковічили ім’я композитора.

Схожі статті

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьма

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?

Позитив зізнався, що стане батьком та розсекретив, хто подарує йому первістка: “Найкращий друг та мотиватор”

Довгий час про особисте життя відомого українського виконавця Позитива нічого не було чути. Чоловік уникав питань про романтичні стосунки. Проте, настав час і він розповів правду.