|
06.03.2023 15:50

Покинутий Мішиною Еллерт після еміграції в США не може знайти нову дівчину: “Вродливих американок не існує”

Знаменитий український комік та переможець першого сезону реаліті-шоу "Холостячка" Олександр Еллерт вразив зізнанням стосовно життя в Сполучених Штатах.

На початку минулого року Олександр Еллерт востаннє сказав, що хоча повернути стосунки з Ксенією Мішиною. Через декілька місяців стало відомо про еміграцію чоловіка. Примітно, що Еллерт не став уточнювати, чи назавжди покидає Україну, або ж планує повернутися. Однак час минає, а гуморист продовжує знаходитися за океаном.

Олександр Еллерт не може знайти нову дівчину

Олександр Еллерт не може знайти нову дівчину

Ба більше, досі він не вступив у нові романтичні стосунки. І нещодавно з’явилося пояснення від коміка щодо його самотності. Виявляється, в Штатах набагато менше вродливих дівчат, за його думкою.

Зірка оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на який постав з квітами, а в дописі заявив, що не дивлячись на постійну критику від українок, вони все одно залишаються найвродливішими.

Нагадуємо, що історія стосунків Олександра та Ксенії розпочалася у першому сезоні шоу “Холостячка”. Пара була разом близько року після закінчення зйомок, але пережила важке розставання. Першу кризу глядачі помітили, коли Ксенія знаходилася на зйомках в Хорватії, видалила всі спільні фотографії з коханим та відписалася від нього в Instagram. Однак тоді пара не визнала, що має якісь проблеми.

А вже через місяць стало відомо, що молоді люди дійсно розірвали стосунки. Втім, комік не припиняв залицятися до акторки і намагатися повернути її. Така ситуація також зберігалася досить довго, аж поки не почалася війна. Наприкінці лютого вони зустрілися востаннє.

На даний момент Ксенія разом з сином проживає в Києві і просить більше не асоціювати її з колишнім бойфрендом.