Регіна Тодоренко найняла особистого фітнес-тренера для піврічного сина від росіянина: у багатих свої примхи

Регіна Тодоренко не так давно стала мамою двох синів, і вже вирішила для себе, що дасть їм все найкраще та все те, що вважає необхідним для них. Звичайно, люди з великими грошима іноді роблять геть незрозумілі для інших речі, тож, і Тодоренко не виключення.

Раніше Регіна була громадянкою України й саме тут, завдяки шоу “Фабрика зірок” про цю дівчину дізнались як про артистку та співачку. Саме у Києві, завдяки продюсуванню Наталі Могилевської вона стала учасницею популярного у минулому гурту “Real.O”. З самого початку і до кінця існування жіночого колективу Тодоренко була однією з основних співачок. Згодом гурт розпався та дівчина вирішила не залишати співочу справу й намагалась самостійно пробитися у шоу-бізнес.

Тодоренко з Топаловим

Але згодом дівчина перекваліфікувалася на телеведучу, оскільки досвіду у неї не було з нею працював відомий український кастинг та коуч менеджер, професіонал своєї справи, який навчив дівчину триматися перед камерою та загалом новому хисту. Так, завдяки навчанню Тодоренко стала ведучою тревел-шоу “Орел та Решка”. І варто сказати, що популярність Регіни злетіла швидко.

Коли дівчина досягла бажаного, вона переїхала до росії та вже там продовжила кар’єру телеведучої і навіть, тепер має своє шоу. Там же Регіна вийшла заміж за відомого російського співака Влада Топалова. Історія кохання у пари була досить цікавою, і нині це все перетворилося у міцну родину.

Тепер Регіна та Владислав разом виховують двох синів, 5-річного Михайла та піврічного Мирослава. І попри всю ситуацію на батьківщині Тодоренко, вона вирішила для себе жити в рожевих окулярах та присвятити свою увагу вихованню дітей, а особливо вихованням Мирослава. А також Регіна дуже активно стала вести свій instagram, де  розповідає все про своє спокійне життя.

Сторіс Регіни

Тому жінка найняла для піврічної дитини фітнес-тренера. Цікавий звісно крок, але можливо малюку це необхідно. Виявляється, що тренер займається з малюком під музику, яка заспокоює нервову систему Мирослава.

Схожі статті

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?

“Син” Олега Винника відрікся від нього і вразив зізнанням про відношення до співака: “Зараз всі знають”

Знаменитий український виконавець Андрій Кравченко, який здебільшого прославився через свою неймовірну схожість на Олега Винника прокоментував ставлення до артиста.

38-річна Ольга Цибульська поскаржилася на серйозні проблеми зі здоров’ям після ДТП: “Ледве тримаюся”

Відома українська співачка Ольга Цибульська вийшла на зв'язок та повідомила про те, що має серйозні проблеми зі здоров'ям. Що стало причиною негараздів?

Швидко повернулася у форму: Ребрик у вузьких джинсах з’явилася на роботі. Минуло кілька тижнів після пологів

Телеведуча та актриса Лілія Ребрик через кілька тижнів після третіх пологів вийшла на роботу у чудовій формі. Який образ підібрала знаменитість?

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала свого малюка, якого виховує сама: Заливако в минулому

Днями переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан неочікувано показала шанувальникам свого малюка. Як виявилось, почуття до Михайла Заливако залишились далеко в минулому.

Не забув: Єфросиніна на тлі чуток про натягнуті стосунки з чоловіком показала від нього милий “привіт”

Чоловік телеведучої Маші Єфросиною Тимур Хромаєв, незважаючи на чутки про натягнуті стосунки з дружиною, привітав її зі значною подією. Про це пам'ятають лише двоє.