|
08.03.2023 09:04

Рейтинг найкращих пар ведучих Нового каналу: Нікітюк і Притула, Горбунов і Єфросиніна, Педан і Фреймут

Новий канал – один із найпопулярніших телеканалів країни. Багато ведучих завдяки шансу роботи в проєктах каналу отримали свою першу популярність, успіх та визнання.
Автор: Юлія Ящук

На програмах Нового каналу ми прокидалися зранку, сміялися, дізнавалися корисну інформацію та проводили своє дозвілля. Розглянемо зіркові пари ведучих, які стали улюбленцями мільйонів українців.

Леся Нікітюк і Сергій Притула

Цей зірковий тандем точно не залишив без уваги жодного поціновувача якісних жартів, різноманітного гумору та звичайного легкого спілкування.

Співпраця Лесі Нікітюк та Сергія Притули розпочалася у 2018 році, коли дівчина прийшла працювати ведучою на програму “Хто зверху?”, замінивши Катерину Варнаву.

Сергій Притула та Леся Нікітюк

Саме у сьомому сезоні шоу глядачі змогли побачити спільну роботу Притули та Нікітюк. Ця пара телеведучих стала однією з найулюбленіших на Новому каналі. Разом вони досягали успіху й робили непогані рейтинги.

Юрій Горбунов і Маша Єфросиніна

Легендами телеканалу сміливо можна назвати Юрія Горбунова та Машу Єфросиніну. Свою любов серед глядачів змогли завоювати завдяки роботі в ранковому розважальному шоу “Підйом”.

Юрій Горбунов та Маша Єфросиніна

Вони були найпершими ведучими проєкту. Перша трансляція відбулася у 1999 році. Своєю харизмою, вмінню розвесели, спілкуватися зі своєю аудиторію вони довго тримали лідерські позиції серед улюблених пар ведучих.

Олександр Педан і Ольга Фреймут

Тандем цієї пари був не в одному проєкті Нового каналу. Вперше разом Олександра Педана та Ольгу Фреймут глядачі побачили в ранковому шоу “Підйом” у 2008 році, проте працювали не самі. Їх колегою став Сергій Притула.

Олександр Педан та Ольга Фреймут разом з Сергієм Притулою

Це тріо дуже подобалося глядачам. Було все. Легкість та комфорт у спілкуванні, гумор та розваги, цікава й пізнавальна інформація. Наступними телепроєктами були “КабіоЛіто” та “Хто зверху?”, де Олександра Педан взяв роль справедливого пана судді, який вирішував долю, хто переміг у шоу. А ведучими та капітанами команд стали Сергій Притула та Ольга Фреймут.