|
08.03.2023 11:59

Лідія Таран і Марічка Падалко зустрічались з одним і тим самим чоловіком: одна з них тепер з ним одружена

Відома українська телеведуча Марічка Падалко розповіла багато цікавих деталей про її стосунки з чоловіком. Одна з найприголомшливих — його побачення з Лідією Таран.

Неодноразово Марічка Падалко розповідала, що коли почала зустрічатися з Єгором Соболєвим вони обидва не були вільними людьми. Однак ведуча була впевнена щодо стосунків з Народним депутатом України далеко не одразу, а тому спочатку відправила на побачення з ним Лідію Таран, щоб вона побачила чоловіка, поспілкувалися і поділилася своїми враженнями з подругою. Ведуча побачилася з Єгором і можна сказати, що зробила свій внесок у щастя подруги.

Лідія Таран і Марічка Падалко зустрічались з одним і тим самим чоловіком

Лідія Таран і Марічка Падалко зустрічались з одним і тим самим чоловіком

Марічка зізналася про це на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, чим дуже здивувала аудиторію. Втім, ідея ходила на побачення не тільки з Єгором, але і з іншими потенційними бойфрендами журналістки.

Лідія Таран і Марічка Падалко зустрічались з одним і тим самим чоловіком

Примітно, що сама Лідія Таран ніколи не була заміжньою, а єдиний обранець журналістки, про якого відомо пресі — це Андрій Доманський. Саме від нього Лідія народила свою єдину дочку Василину. Зараз екс-пара навіть не спілкується.

Зараз Марічка Падалко і Єгор Соболєв виховують трьох спільних дітей. Також у політика є донька від попередніх стосунків. Після початку повномасштабної війни Єгор пішов захищати Україну, а тому родині дуже важко. Кожна зустріч з головою сім’ї приносить сльози щастя та радість, яка закінчується через декілька днів, коли відпустка закінчується.

Тим часом діти Марічки Падалко у перші місяці війни були евакуйовані, але потім родина повернулася до Києва.