45-річна Марічка Падалко зізналася, що її чоловік — фінансовий тиран: не може витратити і копійки без його відома

Популярні українські телеведучі Марічка Падалко та Лідія Таран обговорили методи керування фінансами. Що з цього вийшло, дізнайтеся у нашій статті.

Популярні українські ведучі, зірки програми новин ТСН Лідія Таран та Марічка Падалко прямо у студії обговорили власні сімейні бюджети. Під час розмови Марічка зізналася, що Єгор Соболєв дуже прискіпливо ставиться до всього, що стосується фінансів.

Марічка Падалко зізналася, що її чоловік — фінансовий тиран

Так, запис цього діалогу з’явився на особистій сторінці Падалко в соціальній мережі Instagram. Під час бесіди телеведуча зізналася, що її благовірний, політик Єгор Соболєв змушує вносити усі свої витрати у таблицю Excel.

Марічка Падалко зізналася, що її чоловік — фінансовий тиран. Скріншоти сторінки телеведучої

Їй це дуже не подобається, але вибору немає, і вона розуміє, що її чоловік має рацію. Втім, бажання Соболєва контролювати все не має меж — У сімейства є архівні дані усіх придбань та витрат за останні 10 років. Таке важко уявити навіть у компаніях.

Падчерка Марічки Падалко від Єгора Соболєва влаштувала нічний загул
Марічка Падалко зізналася, що її чоловік — фінансовий тиран

“Я не в захваті від того, що в мене за кожен місяць і є табличка витрат, але Єгор завжди на цьому наполягав, тому що він любить порядок”, — коментує зірка.

Але у ситуації з політиком є позитивна сторона — знаменитість навчилася відповідально ставитися до кожної гривні. Лідія Таран відреагувала на откровенно своєї колеги нейтрально, не коментуючи пристрасть Соболєва до контролю.

Натомість дівчата вирішили пройти фінансовий марафон з заощаджень. Це така гра, яка змушує своїх учасників кожного дня відкладати певну суму грошей. Не обійшлося без жартів про гуманітаріїв, які намагаються порахувати кошти.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.