|
08.03.2023 17:29

“Відсутня об’єктивна позиція”: Огнєвіч після скандалу з Єфросиніною та Поляковою поставила зірок на місце

Злата Огнєвіч вперше публічно відповіла на образливі висловлювання на свою адресу, які дозволили собі озвучити в медійному просторі Маша Єфросініна та Ольга Полякова.

Після 24 лютого Злата Огнєвіч прийняла рішення не евакуйовуватися з України і знаходилася разом з українцями від самого початку. Також артистка не побоялася давати концерти у прифронтових зонах, і не дивлячись на ризик та тривогу, робила це заради військових.

Злата Огнєвіч публічно відреагувала на висловлювання Маші Єфросиніної та Ольги Полякової

Артистка постійно привертала увагу до героїзму чоловіків, і робила все можливе, щоб полегшити їм їхню боротьбу. Тим часом її батько займався пораненими в Харкові.

Злата Огнєвіч публічно відреагувала на висловлювання Маші Єфросиніної та Ольги Полякової

У зв’язку з концертами для ЗСУ Злата потрапила у гучний скандал влітку минулого року. Артистка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram критичні висловлювання на адресу тих артистів, які півроку знаходилися в еміграції, а потім повернулися і також почали брати участь у благодійних заходах для бійців.

Злата Огнєвіч публічно відреагувала на висловлювання Маші Єфросиніної та Ольги Полякової

Написане прийняли на свою адресу Маша Єфросиніна та Оля Полякова, які у своєму черговому випуску “Дорослі дівчата” не добирали слів та відверто облили брудом творчість Злати, на що остання відреагувала розмито і абстрактно.

“Я була приголомшена. І я дуже здивувалася тому, що в Олі та Маші чомусь на той момент була відсутня об’єктивна оцінка себе. І навіть об’єктивна оцінка мене”, — зізналася Злата. — “У своєму повідомленні у сторіз мова йшла про артистів та концерти на підтримку військових. Я не знала, що Маша Єфросиніна — артист. Але це їх позиція. Вони дуже вродливі жінки, успішні. І я можу їм побажати лише мудрості”, —підсумувала Огнєвіч.

Маша та Оля поки що не встигли відреагувати на відповідь Злати, але так чи інакше, вона здається досить вичерпною.