Тимур Хромаєв здивується, бо дружина Маша Єфросиніна зареєструвалась в “Тіндері”: “Я подобаюсь чоловікам”

Маша Єфросиніна відома українська телеведуча, яка має власне шоу "Екзамен" на YouTube, а також спільний проєкт з Олею Поляковою "Дорослі дівчата", де вони обговорюють дуже особисті теми.

Відомо, що Маша Єфросиніна давно заміжня жінка, її чоловік Тимур Хромаєв, який нині захищає нашу країну від окупантів. Тимур та Маша живуть разом вже більше 19-ти років. Вони виховують двох дітей разом, дорослу доньку та молодшого сина.

Єфросиніна зареєструвалась на Тіндері

Від початку повномасштабної війни Маша з чоловіком дуже рідко були разом, оскільки Єфросиніна тривалий час жила на дві країни, в Україні та в Польщі, а сам Тимур відправився на фронт. Тому, часу на спілкування та зустрічі бракує. І Маша знає, що після закінчення війни з Тимуром у неї будуть зовсім інші стосунки, і вже готується до цього періоду думками.

Та робота рятує Машу від своїх особистих переживань, тому аби відволікатися з позитивом вона разом з Олею Поляковою знімає шоу “Дорослі дівчата”, де жінки підіймають важливі теми, які часто стосуються особистого життя. Наприклад, в останньому випуску жінки обговорили тему інтернет-знайомств.

Єфросиніна зареєструвалась на Тіндері

Так, під час зйомки Оля зареєструвала Єфросиніну у додатку для знайомств “Тіндері”. Маша ніколи не користувалась подібними сайтами та додатками, оскільки вона заміжня, але заради експерименту вона тепер зареєстрована на “Тіндері”. Та одразу ж Марія та Оля зауважили, що вони не шукають там собі нових чоловіків, а просто хочуть перевірити як працюють такі додатки.

Єфросиніна зареєструвалась на Тіндері

Тому, Маша виклала своє фото на “Тіндер”, заповнила анкету та відклала телефон на час зйомки, а в кінці випуску Маша жінки вирішили подивитися, скільки чоловіків поставили Маші лайки, тобто, кому вона сподобалась. Але за це довелося заплатити 30 доларів. І тоді дівчата дізналися, що Машу вподобало аж 500 чоловіків.

Схожі статті

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?

Позитив зізнався, що стане батьком та розсекретив, хто подарує йому первістка: “Найкращий друг та мотиватор”

Довгий час про особисте життя відомого українського виконавця Позитива нічого не було чути. Чоловік уникав питань про романтичні стосунки. Проте, настав час і він розповів правду.

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?