|
11.03.2023 16:19

Без контролю: донька Суперблондинки Олі Полякової Маша показала, як відсвяткувала свої 18 – гуляння в клубі

Маша Полякова – яскрава представниця епатажної та неординарної молоді. Донька Суперблондинки Олі Полякової стала зовсім дорослою та показала, як відгуляла своє повноліття.
Автор: Юлія Ящук

У своєму Instagram-блозі дівчина часто натикається на невдоволені коментарі від підписників. Нещодавно за підпис під новою світлиною “Хочу жити, а не виживати” отримала безліч негативної критики, тому поширений допис вирішила видалити.

Підписники нагадали, що в Україні йде війна й виживати доводиться майже кожному українцю. На фото дівчина була зі своїм бойфрендом Артуром в Парижі, де вони романтично провели час удвох, гуляли та фотографувалися.

Нещодавно у своїх Instagram-stories дівчина показала, як відсвяткувала своє 18-річчя, яке було ще понад тиждень тому. На відео було видно гучне гуляння в нічному клубі, веселу атмосферу та повний святковий стіл.

Компанія відпочивала, танцювала та вітала іменинницю з повноліттям. Звичайно, що серед підписників знайдуться ті, яким такий проведений час не по душі, особливо під час війни.

Для кожної дитини перехід з підлітка до повністю дорослої людини завжди неймовірне свято, адже саме тоді відчуваєш свободу дій та повну відповідальність за своє життя.

Маша Полякова з мамою

Маша Полякова нестандартна дівчина, яка любить виділятися своєю яскравою поведінкою та жартами. Хоче бути схожою на зіркову матусю Олю Полякову й здобуває музичну освіту в Лондонському виші.

Дівчина давно співає й навіть створила власний гурт “Шви”, проте війна вплинула на діяльність молодих людей, тому довелося на деякий час призупинити цю діяльність.