Романтика для двох: донька Суперблондинки Олі Полякової Маша Полякова поділилася чуттєвим відео з хлопцем

Донька відомої Суперблондинки Олі Полякової Маша поділилася чуттєвим, ніжним та романтичним відео зі своїм коханим. Як провели вечір закохані? Всі подробиці читайте в нашій статті.

Всі діти рано чи пізно дорослішають. Стають самостійними, вчаться жити окремо від батьків, будують своє майбутнє, закохуються та зустрічаються. Маша Полякова не виключення.

Дівчинці вже 18. Вона також живе окремо від найрідніших, зустріла хлопця, якого покохала та обрала, ким хоче стати. Так, на своїй сторінці в Instagram Маша показала підписникам, як провела романтично час зі своїм хлопцем.

На відео вони постали такими щасливими, усміхненими. Очі світилися, тому зайві слова будуть зайвими. Пара перебувала в Парижі. Бокал ігристого, Ейфелева вежа на фоні, неймовірний ресторан в Луврі. Всі ці складові зробили побачення розкішним та незабутнім.

“Париж – це точно найромантичніше місце для закоханих”, – підписав світлину хлопець Маші.

Маша Полякова поділилася, як провела час з коханим

Також відверто розповіли, що це була найкраща вечеря, з найкращим видом, яка тільки взагалі могла коли-небудь бути.

“Ресторан у Луврі, з шикарним видом на захід, на фоні Ейфелева вежа”, – підписав фото Артур.

Сторіз коханого Маші Полякової

Нагадаємо, що доньки Олі Полякової та Вадима Бураковського Маша та Аліса проживають в Лондоні. Маша навчається в музичному університеті. Обрала шлях зіркової матусі й мріє стати відомою артисткою. Аліса продовжує вчитися у школі.

Дівчатка дуже сумують за рідною домівкою. Вони ніколи не могли уявити, що зараз будуть так далеко, житимуть окремо і стануть такими самостійними. Проте сподіваються, що скоро повернуться до Батьківщини.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.