Categories Новини

Мартиновська змінилася в обличчі: Ярославський несподівано освідчився красуні на “МастерШеф. Професіонали”

Відомий український шеф-кухар Володимир Ярославський здивував раптовим зізнанням у почуттях до зірки кулінарного проєкту. Усі деталі в статті.

Володимир Ярославський та Ольга Мартиновська вже багато років інтригують розуми своїх фанатів, адже не дивлячись на очевидний міцний зв’язок, не зізнаються у тому, що зустрічаються. Але фанати мають на цей рахунок власні думки, і вважають, що зірки просто приховують свій роман.

Володимир Ярославський несподівано освідчився красуні на МастерШеф

Нещодавно Ярославський лише підлив олії у вогонь, оприлюднивши відео, на якому показав спільний кадр зі своєю партнеркою. На фотографії обидва виглядають і щасливими, і зосередженими.

Втім, знімок дуже гармонійний, романтичний, і як завжди наштовхнув шанувальників на думки про те, що ці двоє мають бути одруженими.

Володимир Ярославський несподівано освідчився красуні на МастерШеф

Наостанок Ольга вирішила залишити коментар під публікацією свого друга та колеги і написала “цьом”. У відповідь Володимир зайшов ще далі і відправив їй емодзі поцілунків з червоними сердечками.

Володимир Ярославський несподівано освідчився красуні на МастерШеф

Звісно, побачена іншими коментаторами сцена наробила ще більше гаміру під публікацією.

Нагадуємо, що за офіційною версією, Володимир Ярославський — холостяк. Чоловік немає досвіду сімейного життя, і начебто не збирається одружуватися. А натомість Ольга Мартиновський декілька років тому розлучилася і виховує дочку Віру від цих стосунків.

Обидва нічого не розповідають про те, що відбувається у романтичній сфері їхнього життя, однак шанувальники все більше і більше впевнююсься у тому, що між Володимиром та Ольгою дещо більше, ніж дружба. Спадкоємиця Мартиновської також демонструє сильний зв’язок з колегою матері.

Share